Hertuginden bragte hende Jojo Maman Bébé tilbage til et engagement på Pegasus hovedskole i Oxford.

Det var en blustery dag, da eleverne venter på at hilse hertuginden.

Kate var på institutionen for at opdage mere om familieforbindelser UK.

Familie Links CEO Sarah Darton Indbydende Kate til skolen.

En praktikant præsenterede hertuginden med en dejlig masse tulipaner.

I en video af Victoria Murphy of the Mirror, ser du Kate hilsen nogle af børnene.

Kate møder Diane Leach samt hendes 11 måneder gamle datter, Tilly.

Familieforbindelser er en velgørenhed “dedikeret til at bemyndige børn, forældre, familier, skoler samt arbejdspladser til at være følelsesmæssigt sunde.”

Kensington Palace beskriver organisationen som arbejde “tæt sammen med skolerne landsdækkende til at støtte både børn såvel som forældre … med vægt på tidlig indgriben.”

Kate mødte forældre såvel som børn, der har haft gavn af organisationens 10-ugers plejeprogram, som er helt integreret i institutionens liv på Pegasus.

En video af katate samt forældre taler om programmet.

Nedenfor, hertuginden med Jodie Brackett, 11 år; Zhara Gathenya, Alder 10; Samt Emilia Robertshaw, som er 11. Eleverne deltog i en ‘Circle Time’ session.

Aktiviteten involverer børnene, der taler om en række emner, herunder præcis, hvordan man håndterer stressfulde situationer i huset eller skolen, samt præcis, hvordan man hjælper med at støtte en klassekammerat, der bliver mobbet.

Mere fra Press Association via hverdagen mail:

Jodie sagde, at hans nan var så begejstret for at høre, at Kate kom til den institution, hun næsten græd, såvel som han fortalte hertuginden: “Jeg fortæller hende, at du sagde hej.”

Kate svarede: “Hun skulle være yderst stolt af dig, så godt udført.”

Herefter sagde Zhara: “Det er højst sandsynligt en, når det er i en livsstil chance for virkelig at tilfredsstille nogen fra den kongelige familie. Hun tilføjede: “Det var ikke så nervestativ, som du tror, ​​det ville være, da hun bare er en typisk normal person som alle andre.”

Emelia, hvis søskende har mødt hertugen af ​​Cambridge, sagde, at hun praktiserede, hvad hun ville sige, før han var tilfreds med Kate. “Jeg var ligesom ‘hvad skal hun sige?” Så godt som jeg praktiserede for alt, “sagde hun.

Kate var ligeledes tilvejebragt en gave, som eleverne lavede bare for Prince George, Princess Charlotte samt den snart at komme frem til prins eller prinsesse.

Det er fyldt med digte såvel som lullabies, som eleverne skrev.

Nu for hvad Kate bar for dagens engagement.

Hun var i et stykke allerførste slidt, da hun forventede prinsesse Charlotte, prinsesse linje frakke i fløde af Jojo Maman Bébé. Den kollarøse stil er lavet af en uld / viskose blanding; Det viser en prinsesse silhuet i en enkeltbrystet stil; Andre stilelementer omfatter oversize knapper, lommer på søm, såvel som faner i manchetterne.

En foretrukken af ​​Kate Fashion følgere, stykket blev først først set, når hertuginden havde det for en marts 2015 se til sæt af Downton Abbey.

I 2015 beskrev Jojo Maman Bébé beklædningsgenstanden som “et fremragende investeringsstykke til din moderskabs garderobe, vores lange creme prinsesse frakke passer over din bump på alle trin af din graviditet. Uld-mix-materialet giver det en luksuriøs, hyggelig følelse at holde dig varm i denne sæson. ”

Det er svært at fortælle, hvad kjole eller nederdel Hertuginden havde iført fra jakken.

Kate accessorized med sin Natasha Clutch af Emmy London.

Og de brune suedepumper, vi tror, ​​kan være The Pinpoint Style af Russell såvel som Bromley.

Vi så ligeledes de annoushka perle dråber såvel som kiki mcdonough hoops.

Vores kig på, hvad Kate bar som vist i en mere stellar grafik fra Susan Courter.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vi har et andet nyhedsprodukt til at dele: Der har været flere rapporter Det sidste et antal dage hertuginden skyldes 23. april, hvilket sker for at være St. George’s Day, Feast Day for Englands Patron Saint. Selvfølgelig tager man dette med et saltkorn, men antallet af medier, der rapporterer, det fik mig til at tro, at det er værd at nævne.

Vi ses i morgen for Kate’s Place2be engagement; Hun vil officielt åbne organisationens nye London-hovedkvarter.

LINKAGE:

Lær mere om husholdningsforbindelser ved at besøge organisationens hjemmeside her; Du kan også overholde velgørenhed på Facebook lige her såvel som på Twitter her, såvel som tjekket ud af husstandens links blog her

Den daglige mails historie af Siofra Brennan er her; Rebecca Perrings afslørende stykke er her; Solens historie er her; Tom Davidsons artikel for spejlet er her; Oxford-mailens beskyttelse er her

PopSugar galleri kan ses her; Den Fug Piger lysbilledshow kan ses her

609Save

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *