Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Som prom sæson nærmer, du vil ønsker at gøre alt, hvad du kan for at finde den perfekte kjole til lejligheden. Uanset om dine gal venner vise det eller ej, gallakjoler shopping er super stressende – når det virkelig skal være sjovt og spændende.

Lad os få dig i bevægelse fremad på sjov og spændende sti – læs videre i 10 tips til at mestre gallakjoler køb.

Prom kjole Shopping

1. Har du en idé om, hvad du vil

Du virkelig ikke ønsker at starte shopping alvorligt uden en generel idé om stil. Gør det, og du vil ende med at forsøge på masser af muligheder, der ikke fungerer. Hvilket er frustrerende.

Tænk over de stilarter af kjoler, der passer dig bedst. Hvis du ikke er sikker, så spørg en ven. prøve på hver kjole i dit skab og hendes hvis du har til. Dette vil give dig en idé om, hvad stilarter at se efter i gallakjoler jagten.

2. Må ikke få også betyder

Når du er honing i på de rigtige stilarter, stop kort for at beslutte de præcise farver eller typer af oplysninger. Hvis dine krav er for specifikke, kan du ende din shopping eventyr uden en kjole til din prom. (Selvom du kunne tænke på en karriere i modedesign.)

3. butik Online

Det er afgørende at bruge lidt tid på at kontrollere ud gallakjoler online. Men vil du ønsker at være forsigtig, når du ser. Sørg for, at webstedets fotos er uredigeret, da de realistiske billeder vil hjælpe dig til bedre at forstå, hvordan kjolerne faktisk passer kroppen. Hvis du ikke er sikker, finde kontaktformularen på hjemmesiden og spørge.

4. Få nye venner

Du ønsker at få venner med butikken medarbejdere. Chat det op! Spørg dem, hvordan de er dag kommer og tager en oprigtig interesse i dem som mennesker. Du vil opdage, at der er mange frynsegoder til behandling butik associerede med venlig respekt. Du kan være spidse i retning af de bedste tilbud. Og, vil du helt sikkert få en god, uvildig rådgivning om de kjoler, du forsøger på.

5. kende din budget

Dit budget behøver ikke at være ned til en krone, men du bør indstille din øvre grænse, før du sætter foden i butikken. Så, når du er i butikken, skal du ikke prøve noget på der er over din grænse. Dette vil holde dig fra at falde i kærlighed med en kjole kan du ikke råd til.

6. finde ud af din optimale farver

Uanset om du har lys hud, medium hud, eller mørk hud, der er farver, der ser bedre på dig end andre. Selvfølgelig er du altid velkommen til at udtrykke dig og få uanset farven på gallakjoler, du ønsker. men at lære de bedste farver til din tone i huden kan hjælpe dig med at vælge mellem to muligheder.

7. Tag en ven

Shopping er mere sjov som en gruppe aktivitet. Tag en ven med dig, selvom det er en af ​​dine venner fra skole, som også har brug for en kjole til prom. Denne måde, de to af jer kan hoppe ideer ud af hinanden. Hvis du planlægger at deltage prom i samme gruppe, kan du beslutte at koordinere dit look.

8. overveje Returpolitik

Altid, altid sørge for du kan returnere kjolen, hvis du ikke har slidt det eller fjernes tags. Det sker, at du køber en kjole, kun for at finde en anden en, der er endnu bedre. Hvis du finder den perfekte kjole, der ikke kan returneres, vil du nødt til at undgå mall indtil efter prom!

9. mener om Vejr

Den sidste ting du ønsker, er at være helt elendige til din prom. selvom din prom er en indendørs begivenhed, i det mindste overveje rejsen til og fra bilen. Hvis vejret mand siger, at det vil være koldt, skal du enten bruge en varmere kjole eller en passende pels.

10. koordinere med din date, eller Ikke

Gals ledes til prom fald i en af ​​to lejre. Du enten føler stærkt for at matche med dine datoer, eller du føler stærkt for ikke matcher med din date. Uanset hvad, du har brug for at vide, hvad din date er iført. Har en hurtig samtale om det – sammen kan du beslutte, om du ønsker at være matchy eller ej.

Så hvad venter du på? Prom kommer op hurtigere, end du måske tror. Det er tid til at komme i gang, og til sidst få det perfekte gallakjoler!

Du må også om disse indlæg om gallakjoler shopping:

How-to: budget Prom dress Shopping
Prom kjole Trends 2017 – Dobbelt så godt i to stykker

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *