Det er tid til en seriøs foråret ren af ​​din garderobe – ud med dine gamle falmede blå skinnies, i med nogle sommerlige hvide jeans. Beloved af nogle af de hotteste modeller og medlemmer af mode pack, herunder Alexa Chung og Miranda Kerr, for deres minimalistiske endnu chic look, kan et par hvide jeans påberåbes at ophøje og lyse op ethvert outfit. Foretag de hvide jeans udstyre din sommer hæftning i år med nogle af vores foretrukne måder at bære dem.

Sådan Wear hvide jeans

For tilhængere af klassiske blå Levis, kan hvide jeans virke som et skridt uden for din komfort zone. Lyse hvide jeans ikke blande sig til ethvert outfit – tværtimod, de skiller sig ud, tegning hvert øje i nærheden til din ensemble. Her er vores bedste råd om, hvordan at gøre denne springet.

Tag dig tid til at finde den perfekte indretning par hvide jeans. Hvid reflekterer naturligt lys, så en figursyede (men ikke stramtsiddende) stil er flatterende på alle former. Eller for en retro og ben-forlængelse udseende, vælge et par boot cut eller blusset hvide jeans.

Denim måske ikke synes arbejdet er relevant, men tilføjer en mørk-farvet silke bluse og du har fået et kontor-venlig hvide jeans outfit. Glem ikke at tilføje nogle hæle at afslutte din ensemble!

Håndjern hvide jeans er en ubesværet klassiske garderobe stykke for sommertiden gåture langs stranden – og du kan nemt genskabe dette look ved at rulle op i bunden af ​​dine jeans. Bær med nogle dæk sko og en polo T-shirt.

For køligere dage, kan en lang frakke arbejder overraskende godt med dine jeans. Hold udseendet afbalanceret med subtile tilbehør og slut af dit outfit med en mønstret silke tørklæde.

Hvad skal bære med din White Skinny Jeans

Berømtheder og modeller både favner et par skinny hvide jeans som deres go-to daglige garderobe stykke.

Hvidt på hvidt er en garanteret stil succes. Par nogle nødstedte hvide jeans med en løs hvid T-shirt eller trøje, og du har fået et sæt tøj sikker på at få dig til at skille sig ud i en menneskemængde.

En læderjakke gået sammen med rippede skinny jeans er et kig med nogle alvorlige holdning – kontrasten i sort læder og hvid denim gør det ekstra slående.

Det har aldrig været nemmere at gøre dobbelt denim end med hvide jeans. Par din Skinnies med en slouchy, falmet blå denim jakke og tilføje nogle cowboystøvler for den perfekte lav vedligeholdelse weekend outfit.

Iført neutrale, dæmpede farver med dine jeans kan gøre din samlede tøj overraskende elegant. Vælg en grå eller beige trøje og tilføje nogle guld tilbehør til en prikken over i’et. Resultatet? En subtil og ubesværet sat-sammen look.

De beskårne hvide jeans

Der er ikke noget bedre end et par beskåret hvide jeans til at holde køligt i sydende sommervarmen. Vi vil anbefale du vælger et par, der stryger et par inches over din ankel.

Kombiner beskåret hvide jeans med en floaty, Blomster top og nogle fine sandaler til en dameagtig look.

For en kantet og androgyne hvide jeans udstyre, slid med et par undersøgelse, snøre støvler, en ternet skjorte og en overdimensioneret jakke.

Striber og denim er altid en fejlsikker combo. En flåde og hvid stribet t-shirt med et par beskåret jeans og matchende navy hæle er en elegant og tidløs tøj. Sæt lidt farve med en kontrastfarve taske i sennepsgul.

Pasteller og hvide er en super søde farvekombination til foråret. Lag en cardigan i pastel pink eller mintgrøn over en hvid ærmeløs top og bære med nogle ballet pumper.

Med så mange nemme måder at bære dem, der er virkelig ingen undskyldning længere for ikke at tilføje et par hvide jeans til din samling. Hvordan vil du være iført dine denne sommer?

Udvalgte Billede: Hvide jeans vil se super søde parret med en klassisk ruskind jakke, som vist her af Christine Andrew. Iført kontrasterende farver vil give en anden dimension til din hver dag forår udseende, vi varmt anbefale det!

Kjole: Zimmermann, Sko: M. Gemi, Jakke: Nordstrom, Jeans: Rag & Bone.

Caitlin ved, at blå nålestriber gå en godbid med hvide jeans, som hun par de to i en off skulderen tank top og nødstedte jeans. Afslut denne stil med erklæring hæle til at fuldføre udseendet.
Sko: Jack Roger.

Andy er iført skinny hvide jeans med en overdimensioneret ’kæreste’ fit denim skjorte, åben i halsen, parret med forsimplede guld smykker og monokrome Adidas sneakers.
Shirt / Jeans: Topshop, Sneakers: Adidas.

Iført nødstedte hvide jeans med en skulder-mindre denim top, har Christine Andrew skabt den perfekte forår / sommer look. Hun bærer denne stil med ruskind nude hæle og et hvidt kors ligpose.
Top / Jeans: Bloomingdales, Heels: Intermix.

Barbora Ondrackova par hvide jeans med en ubesværet chic grå frakke, hvilket skaber en sofistikeretæstetisk som er perfekt til enhver lejlighed! Bær en stil som denne med minimale tilbehør for ikke at tage væk fra det er skrabet tilbage, cool look.
Top: Topshop, Bukser: Mango, Farve: Zara, Heels: Buffalo, taske: Saint Laurent.

Helena Glazer kombinerer to af de hotteste falder tendenser her; hvide jeans og nødstedte denim! Bær dette look med en knap ned bluse for at få det afslappede kæreste stil, som vi alle tørster!
Mærker ikke angivet.

Bust myten om, at hvide jeans er udelukkende til sommer, og bære et par med en strikket trøje og støvler til en cool og afslappet falde look! Vi kærlig kontrastfarverne af Paola Alberdi outfit; er der ingen bedre måde at bære denne tendens!
Jeans: Ingen Denim, støvler: Dolce & Gabbana.

Hold en neutral farve ordning med hvide jeans for at opnå Barbora Ondrackova elegante sommer stil. Vi elsker kombinationen af ​​nøgen og beige at komplimentere skarp hvid af disse jeans.
Top / Jakke: Zara, Jeans: Topshop, Heels: Christian Louboutin, Bag: Chloé, Hat: H & M.

Beatrice Gutu er en vision i denne bedårende preppy stil, der består af en stribet sweater, hvide jeans, og matchende hvide sneakers. Accessorise med neutrale farver for at få denne autentiske sømand pige look!
Outfit: Marks & Spencers.

Gå alle ud i september og giver den helt hvide look en prøve! Aimee Song viser, hvor glamourøse denne stil kan være, parring nødstedte hvide jeans med en kaster V-hals top. Bring dette look sammen med en læder bælte til at kopiere denne awesome look.
Bluse: Helmut Lang, bælte: Mango, Jeans: Levis, sandaler: Celine, taske: Hermes Birkin.

Hvide jeans er en absolut sommer vigtigt! Prøv iført et par høje taljeret jeans med en afgrøde top og denim jakke at få Jessica R’er enkel, men elegant stil.
Top: Revolve, Jakke: Madewell, Jeans: Bullhead, Bag: YSL.

Jessi Afshin har skabt en super søde sommer look ved at parre nødstedte hvide jeans med en off skulderen denim top og frisk hvid klassiske converse. Prøv dette look dig selv for et opnåeligt casual look!
Outfit: Nordstrom.

Hvide jeans er det perfekte match til en erklæring trykt top ligesom denne søde blå og hvid stribet bluse fra Banana Republic. Amy Jackson bærer disse to stykker med et par neutrale farvede hæle for at opnå en enkel, men elegant sommer look!
Top: Banana Republic, Jeans: James Jeans, Sko: Stuart Weitzman, Clutch: Clare.

Prøv lagdeling alle hvide stoffer end hvide jeans som Merrick White for at opnå dette smukke og yndefulde stil. Vi elsker de indviklede detaljer i denne top, og hele outfit, bare skriger sommer glam!
Outfit: Maurices.

Blush pink er den ultimative farve valg at komplimentere et par hvide jeans! Alle kender lyserød og hvid arbejde en godbid, og Helena Glazer beviser det her i en smuk overfrakke parret med matchende hæle, en hvid strikket trøje, og et par hvide jeans.
Denim: Paige Verdugo, Coat: Zara, Sko: Stuart Weitzman.

Tilsæt lidt glam til dine daglige hvide jeans ser ved at matche en erklæring print emne som dette tørklæde, båret af Kat Tanita, med en enkel sort jakke og ellers neutrale tilbehør. Vi elsker denne elegante og originale look!
Jakke: Forever 21, Tank: Alexander Wang, Tørklæde: Eneste Society, Jeans: Frame Denim.

Hvis du leder efter en smartere stil, så prøv at parre hvide jeans med en knap op skjorte og kamel skyttegrav ligesom Jean Wang! Dette look er sofistikeret, men flirtende; perfekt til arbejde eller fritid!
Jeans: Varer af Society Jeans, Shirt / Jacket: bananrepublik.

Barbora Ondrackova vipper denne slående stil bestående af hvide jeans, en ansatsfri top med klokke muffe detaljer, og et par nøgne hæle, der passer til nøgne tilbehør.
Bluse: Topshop, Jeans: Mango, Heels: Christian Louboutin, Bag: Valentino.

Gør din daglige denim look ved at skifte din sædvanlige blå for et par hvide jeans. En helt hvide look som dette af Julie Sariñana kan bruges til at skabe en smuk og feminin stil, men du kan også tilføje nogle kant til kig gennem besat hæle og nuancer!
Mærker ikke angivet.

Katarzyna Tusk ser ultra afslappet her i en sød denim jakke og et par klassiske hvide skinny jeans. Nude og neutrale tilbehør er det perfekte match til denne søde og nemme forår look!
Jakke / Jeans: Mango, Boots: Zara, Top: GAP.

Hvide jeans kan også lave et perfekt match til en mere formel top, som denne slående monokrom off skulderen stykke båret af Kayla Seah. En elegant tøj som dette er perfekt til mere formelle fester og lejligheder!
Shirt / Bag: Rebecca Minkoff, Jeans: Rag & Bone, Heels: Jimmy Choo.

En sort blazer vil gøre den ultimative kontrast til et par hvide jeans! Jessica R. ser super søde i denne smarte, men afslappet stil, som hun har valgt at slid med et par åbne sandaler tilet mere sæsonbestemt udseende.
Blazer: Sheinside, Top: Asos, Jeans: Pacsun, Bag: Prada, Hæle: DailyLook.

Neutrale farver er måske det perfekte match til et par hvide jeans. Lisa D Cahue ser sofistikeret og elegant i et par skinny jeans, slidt med tan farve gladiator hæle og en nøgen springet hals.
Jeans: J Brand, Top: Jeunesse, Sko: Rag & Bone, Bag: Celine.

falsk
falsk

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *