Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Hvad er hemmeligheden at være en glad men travl mor? Søvn og en sund livsstil!

Før jeg lærte, hvorfor søvn var så vigtig, havde jeg truffet en beslutning tidligere i år for at fokusere på mit helbred, og søvn var en del af denne ændring. Lidt vidste jeg, at en lille ændring ville påvirke hele mit liv. Søvn havde en positiv effekt på mit helbred, lykke, produktivitet, relationer og mental tilstand.

Arbejde, dedikeret, mødre har en tendens til at have travle liv, fordi de ikke kun betaler regningerne og bevarer husstanden, men de bruger også meget tid sammen med deres børn og ægtefælle, mens de stadig får “mig tid”, der blev klemt i skemaet. Vi i nogle tilfælde lægger meget mere på vores tallerken, end vi kan klare, men vi gør det, for i nogle tilfælde kommer vi ind i “Super Mom” ​​-tilstand. Som mor og partner med en krævende karriere, en blogger og en aktiv 5 år gammel, er jeg meget bekendt med at have en travl tidsplan; Men jeg har stadig lykkedes at bruge kvalitetstid med min familie, være vellykket på arbejdspladsen, og hjælpe med at bevare husstanden alt sammen, mens jeg holder min sanselighed. Talrige mennesker spørger mig “Hvordan udfører du alt dette på en dag?” Min reaktion er søvn og en sund livsstil. Du tænker sikkert, hvordan er søvn og en sund livsstil hemmeligheden til at være en succesfuld mor? Lad mig forklare.

I de sidste 5 år, fordi jeg havde min søn, har der været masser af gange, hvor jeg har opholdt sig sent eller ikke sov overhovedet, fordi jeg havde arbejde projekter for at fuldføre. At opholde sig sent syntes at være en almindelig praksis, jeg udviklede gennem årene, fordi det var den eneste gang, jeg kunne fokusere på de ting, jeg ønskede at gøre. Mens min familie sov, arbejdede jeg sent på natten og nogle nætter var meget lange. Efter et par års søvnmodtagelse begyndte jeg at bemærke, at manglen på søvn klart påvirker mit overordnede helbred og mentale velvære. Det er da jeg valgte at foretage en forandring.

Relateret, hvordan ubehandlet madreaktivitet påvirker hele kroppen

På grund af manglen på søvn:

• Jeg blev overvægtig og udviklet usunde metoder og dårlig kost, som i sidste ende førte til flere sundhedsspørgsmål
• Mine energiniveauer var altid lave
• Jeg led afskåret humørsvingninger
• Jeg kunne ikke koncentrere mig om dagen, der påvirket min produktivitet
• Mit arbejde og livsbalance lider, fordi jeg ikke havde motivation eller energi til at være der for min familie
• Jeg var fysisk og mentalt udtømt hele tiden
• Jeg blev brændt ud og stresset

Misforståelser af søvn
Mange mødre tror, ​​at sovende 8 + timer om dagen gør dem dovne og uproduktive. Vi ser alle disse meddelelser fra iværksættere, berømtheder og andre succesfulde mennesker, der fortæller dig, at i køb for at gøre det eller for at nå dine drømme, skal du ofre søvn og arbejde alle timer om natten. Det kan være sandt for en person, der ikke har børn og ansvar, men for en mor, der skal arbejde og hæve en familie, er der sovende mindst 8 timer afgørende. Ingen forstår virkelig magtens magt, fordi vi er blevet uddannet til at tro, at det er en luksus snarere end en nødvendighed for at blomstre i denne verden. Hvorfor er søvn så vigtigt?

Her er 4 grunde til, at du burde sove mindst 8 timer om dagen:

1) Søvn spiller en afgørende rolle i din sundhed og fysiske tilstand. Det gør dig mindre tilbøjelige til sygdomme ved at helbrede og reparere din krop under søvn.
2) Søvn forbedrer hukommelsen, Spurs kreativitet og forbedrer din livskvalitet
3) Få nok søvn giver dig energi og humørforøgelse til at fungere bedst
4) Undgå ulykker som Automobile Crashes

Relaterede 3 ting, du har brug for at vide om Covid-19, hvis du har en autoimmun tilstand

Tjek denne korte artikel udgivet på American Psychological Association, der snakker om betydningen af ​​søvn og hvordan det påvirker dit helbred.

Min opdagelse.
Arianna Huffington fra Huffington Post har for nylig startet en bevægelse, der uddanner folk på, hvorfor søvn er vigtig for et glædeligt og vellykket liv. I en af ​​hendes TED-forhandlinger sagde hun:

“Jeg er her for at fortælle dig, at vejen til en meget mere produktiv, meget mere inspireret, meget mere muntert liv får nok søvn. Når jeg får nok søvn, er jeg bedre på alt. Jeg er bedre til at køre Huffington Post, jeg er meget mere kreativ, jeg er mindre reaktiv, jeg er bedre med mine børn. ”

Jeg troede, at denne erklæring fra en stærk og vellykket kvinde og mor var pretty bold. Her views on sleep are not very common among some successful people. I listened to her entire TED talk on sleep and then started doing research myself. What I discovered was quite shocking. I felt the need to share it with all the mothers who are living day to day sleep deprived. I know what it’s like to have ambition, and feel the urge to work at night because you think that’s the only time you can work on your goals and dreams. but when you are determined, you will find a way to adjust your schedule to work on your goals while staying healthy and getting enough sleep. start by decreasing TV time, use any totally free time during the day such as your lunch break or downtime to work on your side projects, and get rid of activities that are not getting you closer to your goals (that night out with pals can wait). The quality and amount of sleep you get each night will identify your future.

Related  Is Your job putting Your pregnancy at Risk?

These are some suggestions for getting a good night sleep:

1) turn off your phone 30 mins before you go to bed to let your mind relax
2) sleep at least 8 hours a day because it gives your body and mind enough time to recover, rest, and get ready for next day
3) never ever bring work to bed. It will keep you up all night
4) read a book or do some meditation or yoga before going to bed. It will help you relax
5) put lavender vital oils on your pillow, rub it on your chest, or put it in an oil diffuser. This scent helps you calm the mind.
6) Take a hot bath with Epsom salts to wind down and unwind the body
7) You can spray magnesium before you go to bed. It helps with insomnia and it decreases tension hormones

After I started sleeping 8 hours, I discovered that my focus and level of concentration enhanced immediately. The ability to think clearer made me assess our health, diet, and habits. A good night sleep gave me the energy and required focus to make changes that ultimately led to a healthy lifestyle. good sleep and healthy practices puts an end to disease and maintains good health.

Don’t sacrifice sleep! Your family needs you to get the proper amount of sleep to stay productive and healthy. next time you’re feeling moody or you’re lacking focus and energy, take a nap or get a good night sleep. You will feel brand new.

ARK MOMMY

Link to this post:Say No to “You Snooze, You Lose”!

0/5

(0 Reviews)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *