Hvad skal vi navngive denne baby?

Jeg havde en vanskelig tid med at navngive spædbarnssawyer. Selvom jeg kan lide at opretholde en hemmelighed ved ikke at dele en babys navn op, indtil han er født, denne gang spillede jeg ikke Coy: Jeg forstod heller ikke.

Rookie Daddy Alec såvel som jeg startede uden nogen koncepter overhovedet. Da jeg spurgte, om folk troede, det var okay at “stjæle” et spædbarnsnavn fra en ven, vejer I alle sammen. Vi endte med store udtalelser om mit originale spørgsmål, men ligeledes en ny liste over 86 meget flere børneavne . Faktisk firs seks meget flere børneavne!

Jeg producerede et Google Doc med “navne, vi ikke hader”, såvel som da jeg var otte måneder gravid, havde vi indsnævret det til elleve navne med to frontløbere. Desværre havde vi ikke taget en beslutning, da spædbørnsøskende sluttede sig til vores husstand et par uger for tidligt.

På hospitalet skiftede vi med at kalde ham hver af de to foretrukne navne. Vores husholdninger var rastløse såvel som nysgerrige. Vi vendte en mønt.*

* Vi vendte ikke rigtig en mønt. Vi valgte Sawyer, da det er litterært (Mark Twain), ender med R, har en hård betydning, var en tv -karakter (ja, tabt!) Såvel som en mindre tilknytning til Australien. Ud over ligeledes, da jeg lige havde set en NameBerry’s artikel, der forudsagde, at mine eksisterende sønns navne var ved at sprænge med popularitet, så jeg stoppede med at prøve så svært at være klog.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *