deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Hvad: Som vi alle er bekendt med de velsignelser, som webet bringer til at gøre noget effektivt, er en af ​​mine favoritter verden med personlig online shopping. Shop det til mig er et af disse websteder – her kan du angive til e-mail-meddelelser for, når dine foretrukne stykker sælges, tilbydes via promo osv. Dybest set er det som et virtuelt røgsignal til rabat shopping. Endnu mere interessant er den nylige udgivelse af butikken det til mig tråde – en lignende dagligdags anmeldelse, der holder en puls på mønsteret af dine foretrukne mærker samt vil fortælle dig, hvad der er varmt – lige til din indbakke. Intet magasin, køb af blog eller mode magasin nødvendig.

Denne udgivelse kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Køb det til mig Anmeldelser

Lowdown: Online salgsmeddelelser til dine foretrukne mærker samt varer, nu ligeledes i typen af ​​personlig online shopper. Bare vælg din stil, de typer ting, du vil overholde til regelmæssige opdateringer, samt læne dig tilbage, når du får mode sans samt ideer via e-mail. Tro twitter til shopping.

Bundlinjen: Effektiv, tilpasset, såvel som “i kendskabet” – så elsker jeg det. Men jeg har en synkende følelse, at jeg måske opfordres til at shoppe mere end jeg allerede gør, især hvis jeg får dagligdags opdateringer. Men hvis jeg sparer penge af altid såvel som kun køb, når du er på salg – måske vil det endda ud? det vil tiden vise.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *