Dette indlæg består af tilknyttede links. Mærket Tiny Prints er en del af Shutterfly Order. Se efter en rabatkode på den anden side af dette link.

Hvert år skriver jeg den hotteste ting på feriekort, så du kan være klar til den trend-spotting-øvelse, jeg glæder mig over hvert år, når kortene begynder at komme til mit hus. Vi har været igennem afrundede hjørner, infografik, og sidste år ankom farven Black på scenen. Så lang rød og hvid.

Dette år? Vi overskrider farve. Vi er glitterbundet. Skinnende. Skinnende ind i det nye år.

Dyrt? Ja. ($ 2,89 pr. Kort til 50 kort på TinyPrints.com.) Men så meget glitrende sjov, nej?

Her er nogle måder at holde omkostningerne under kontrol uden at tage glitteret i dine egne hænder:

Brug en rabatkode: TinyPrints: Spar 30% rabat på ordrer eller 40% rabat på ordrer på $ 149 eller meget mere ved hjælp af koden TPSAVE40 ved kassen.

Vælg begrænset glitter, eller vælg i stedet en flash af folie. Masser af valg på Shutterfly. og spar 50% der med kodekort50.

OK, dette er ingen hjælp i den pengebesparende afdeling, men små tryk har rose guldfolie. Jeg ville bare have dig til at vide det, hvis du bliver fejet af roseguldtrenden. Jeg kan godt lide dette kort, hvis skinnende accentbobler kommer i sølv, guld og roseguld.

Sammenligningsbutik: Minted laver også smukke kort, og de har en hel del af foliepressede feriekort.

DIY: Brug $ 3,00 på en 4-pakke glitterbånd, som du kan skære i tynde strimler for at pynte kort eller konvolutter. Store børn kan forsegle konvolutterne med en strimmel af det for et håndlavet look.

Hvad er din feriekortplan? Er du hengiven til et firma, eller er du et feriekort ho ho som mig?

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *