deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Livskiftende solbriller er en ting. Du glider dem på såvel som den fantastiske, ustoppelige side af dig er frigjort. Du er selvsikker, stilfuld såvel som målrettet.

Jeg har haft to par livskiftende nuancer i mit liv – et par chanels, jeg burde ikke have købt på grund af omkostningsmærket såvel som et par bolles. Desværre mistede jeg begge. Man blev efterladt i et omklædningsrum i Californien såvel som den anden i New Orleans lufthavn. Sikker på, jeg har andre solbriller, jeg elsker, men jeg leder stadig efter det specielle par, dem der vender hoveder såvel som gør nogen form for outfit bedre. Når jeg opdager dem, vil jeg lade dig vide. I mellemtiden vil jeg dele vores top tips om præcis, hvordan man køber solbriller, der virkelig arbejder for dig.

Sådan køber du solbriller – 5 faktorer, der betyder noget

1. Din ansigt form

Dine perfekte sunnies vil afbalancere såvel som supplere din ansigtsform. Hvis du ikke er sikker på, hvad din ansigtsform er, er det, hvad du kan gøre for at finde ud af:

Tag en Selfie.
Udskriv billedet fire gange.
Tegn en anden form på hvert billede, lige rundt om dit ansigt: oval, cirkel, hjerte såvel som firkantet.
Vælg nu hvilken form for det meste omhyggeligt følger linjerne i dit ansigt.

Bevæbnet med en ny forståelse af din ansigtsform, kan du handle for solbrilleformer, der fladere!

Hvis du har et ovalt ansigt …

Heldige dig! Du kan bære stort set enhver form for solbriller, så længe de er brede nok. Den eneste fejl, du kan lave, er iført rammer, der er snævrere end den bredeste del af dit ansigt. Udover det, føler du helt fri til at gå med alt fra enorme såvel som modige til bløde såvel som subtile.

Hvis du har en cirkel (rund) ansigt …

Vælg nuancer, der har rektangulære former for at afbalancere rundheden. En tyndere ramme vil se godt ud på dig, da det vil tilføje udseende af længde til dit ansigt.

Hvis du har et hjerteformet ansigt …

Du har høje kindben samt en smal hage. Dine perfekte sunnies vil synes at blødgøre vinklen mellem din pande såvel som hagen – i det væsentlige at gøre din pande virke snævrere såvel som din hage, bredere. Prøv Cat-Eye rammer, bund-tunge rammer og / eller farverige rammer, som alle sætter fokus på midten af ​​dit ansigt.

Hvis du har et firkantet ansigt …

Afrundede solbriller er velegnede til dig, da de blødgør din stærke kæbe såvel som bred pande. Sunnies med tyndere rammer vil være meget mere smigrende end dem med tykke. Gå til en modificeret rund solbrille eller en halvfilmmed stil.

2. UV-beskyttelse

Hvert år bliver solen tættest på jorden to uger efter vintersæsonen Solstice – i 2017 skete det i januar. Det er en påmindelse om, at solsikkerheden for dine øjne er afgørende året rundt, såvel som ikke bare i det varme såvel som solrige sommermåneder.

Holde solen væk fra den blide hud omkring dine øjne hjælper med at undgå fine linjer såvel som rynker, men der er meget mere at vide. Eksperter har forbundet UV-eksponering for hornhinde solskoldning, vækst på overfladen af ​​øjet, samt endda nogle typer af katarakter.

Gør din del for at fjerne disse problemer ved altid at vælge solbriller, der tilbyder 100% UV-beskyttelse. Det betyder, at brillerne beskytter dine øjne fra både UVA såvel som UVB-stråling. Bemærk, at du ikke kan identificere mængden af ​​sikkerhed ved linsfarven, så du skal regne med fabrikantens krav. Af denne grund anbefaler allaboutvision.com, at du kun køber solbriller fra velrenommerede virksomheder, Special Sunglass-forhandlere eller fra din øjenlæge for at sikre fuld UV-beskyttelse.

Sunnies fremhævet på Fox2 News Segment

Jeg blev for nylig inviteret til at chatte med Kim Hudson på Fox2 News i St. Louis om at vælge solbriller, der tilbyder total UV-beskyttelse. Rammerne om dette afsnit er mine valg nedenfor:

Kvinders High Fashion rammer med 100% UV beskyttelse, $ 30.90, Zenni Optical

Kvinders runde briller med 100% UV-beskyttelse, $ 30,90, Zenni Optical

Kvinders Cat-Eye Frames med 100% UV beskyttelse, $ 32,90, Zenni Optical

Ocean Pacific Pearl i øget guld, $ 69,95, gooptic.com

Jessica mcclintock jmc 563 solbriller, $ 99,95, gooptic.com

Ellen Tracy Prague i Black Leopard, $ 103.23, Simplyeyeglasses.com

Aspire legendariske rammer, $ 290, Aspire Eyewear for at opdage en regional forhandler

Aspire fejrede, $ 290, Aspire Eyewear for at opdage en regional forhandler

3. Livsstil

Hopper du ud af fly samt svømning med hajer i weekenderne? Eller bruger du lørdage vindOw shopping? Hvis du er en udendørs eventyrer, vil dit ideelle par performance sunnies være lette såvel som ekstremt stærke.

Aspirebriller er i spektrumets premium enden for alsidig livsstil. Disse babyer retail for omkring $ 300, såvel som de har genereret store tilbud af buzz, fordi deres markedslancering sidste år. Aspire nuancer er 50% lysere såvel som tyndere end nogen form for andet mærke til rådighed, plus de er varmebestandige såvel som bøjelige. Vigtigst for Fashionista har Aspire-rammer en farverig, innovativ stemning.

Aspire fejrede solbriller, $ 290

Aspire rammer er lavet af et proprietært specialitet nylonmateriale kaldet SDN-4.

Nu kan du også have krav til specialbriller, stat for racquetball eller svømning. I disse tilfælde, når du krav på noget ud over stil samt styrke, tage til google såvel som kigge efter produktanmeldelser. Se meget flere detaljer lige her for eksempel på svømning googles. Du vil tage det ekstra skridt for at garantere, at du ikke får havsalt (eller en racquetball) i øjet.

4. Hvad er trending

Når du forstår, hvad der er varmt, kan du aktivt vælge at indstille din egen stil eller gå med strømmen. Hvis du er den innovative type, skal du trænge forsigtigt med dine sunnies. Det vil være alt hvad du vil. Du kan også holde en traditionel stil handy (som overdimensionerede rammer eller aviatorer) for de dage, når du har lyst til at blande ind.

For 2017 vil vi se store, sjove farverige solbriller trending. Tro vinkler, skarpe kanter såvel som lyse farver.

Ellen Tracy Prag rammer i aubergine

5. BUDGET

Budgettet er ofte det mest væsentlige element – især hvis du er tilbøjelig til at forlade dine solbriller på offentlige steder. Sunnies er som smykker, fordi du har mange stilfulde muligheder på alle omkostninger.

Jeg gætter på, at du ikke krav hjælper med at opdage dyre solbriller! Men når budgetplanen er stram, kan jeg lide Zenni optisk. Du kan købe ikke-receptpligtige solbriller til omkring $ 30. Og webstedet gør det nemt at vælge din ramme såvel som derefter tilpasse det med din recept. Du kan ligeledes sætte farvetasten samt farven farve for at passe til din stil. Alle Zenni optiske briller leveres også med 100% UV-sikkerhed.

Skildpadde Shell Feline Eye Frames med 80% Amber Tint, $ 32,90, Zenni Optical

Er du parat til at gå ud såvel som opdage dig selv et par livskifter? Lad os forstå i kommentarerne!

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *