deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Jeg er en lærer, så godt som har været i det sidste årti (det lyder så længe). En ting, der er et stort kæledyrs peeve af mine såvel som mange af mine kolleger er studerende, der ikke har tilstrækkelig respekt – ikke kun for lærere, men for jævnaldrende såvel som for sig selv.

Respekt er et fokus på vores skole i år. Som kristen skole er den primære ting respekt for Gud, men vi snakker dog om at respektere lærere, andre såvel som selv – ikke kun i ord, men i handlinger.

Studerende krav om at respektere lærere. De er autoritet i klasseværelset, såvel som det er meget gitter som lærer for at give anvisninger såvel som at have eleverne øjeblikkeligt begynde at whine såvel som protest. De krav om at respektere andre ved at være ærlige – dog ligeledes afstå fra at sige sårbare ting, selvom de er ærlige. De er ligeledes krav om at have selvrespekt, hvilket angiver, at de krav til at give uanset deres bedste indsats.

Slutresultatet? lykkeligere lærere, mere succesfulde studerende, såvel som færre opkald hjem. Så præcis hvordan kan du som forældre hjælpe med at respektere respekt?

Først og fremmest forklar det, hvordan det ser ud – såvel som design det. Hvis du er frustreret over for andre mennesker, afslør de frustrationer konstruktivt såvel som civil. Lad dine børn se dig interagere eller forklare interaktioner med dine vejledere såvel som andre voksne i dit liv. For det andet forklar hvorfor det er vigtigt. Selv om dine børn måske ikke elsker enhver opgave, de har krav på at gøre i skolen, er det stadig vigtigt, at de prøver deres bedste, for at få mest muligt succes – ikke kun i den klasse, men også at opdage vigtige færdigheder til fremtidig læring. De kan ikke lide alle deres klassekammerater, men de har krav på at opdage at håndtere konflikter respektfuldt nu – Nuværende arrangementer viser os, hvorfor det er noget vigtigt at videregive til næste generation. Endelig spørg dine børns lærere. Selvom det måske ikke er noget, de bringer op, medmindre der er et stort adfærdsmæssigt problem, kan det overraske dig at høre præcis, hvor stor af en forskel sådan en tilsyneladende lille ting kan gøre.

Link til dette indlæg: respekt i klasseværelset
Relaterede 5 af de mest kostbare varer i dit hjem

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *