Søskende kærlighedshistorie udvikler sig, når mor og far ikke ser på. Vi må give dem plads til deres spil. og deres slag. Denne handler om Milo og Sawyer.

Store ændringer sker i mit hus. Milo har startet børnehave. Han går nu på den samme folkeskole som sin storebror, så det kan virke som et ikke-problem, men lad mig spole lidt tilbage.

Før Sawyer startede dagpleje, var jeg lidt trist og lavede et grimt ansigt, hver gang jeg tænkte på at være bortset fra ham. På sin første dag faldt han i søvn i sin spand bilsæde, før vi ankom. Milo tog sig tid til at oprette Sawyers krybbe til ham i spædbarnet/småbarnsrummet, før han satte kursen til sin egen førskoleklasse i den samme bygning.

I løbet af den første overgangsuge fortalte Milo mig, ”Mor, jeg fik dette. Du skal ikke bekymre dig om Sawyer, jeg tjekker ham hele dagen lang. ” Bevæbnet med Milos forsikringer og et børnepasningspersonale, som jeg elsker, var det ikke så hårdt at forlade min baby, som jeg frygtede. Det var omkring seks måneder siden.

Min søde sommerhukommelse var at se Milo og Sawyer spille sammen på deres delte børnehave. Selvom Milo var i et fem år gammelt klasseværelse, fik han lov til at tjekke ud og lege med Sawyer næsten så typisk som han ville. De var heldige at opbygge et forhold væk fra mit kontrollerende vågne blik. Hvilken slags ting kan du gøre med en baby, når mor og storebror ikke er i nærheden? Du kan hente ham og shlep ham rundt; klatre på en legestruktur sammen; Wrestle og Cuddle; Du kan virkelig være opmærksom på ham.

De fleste af disse billeder er langt fra, fordi jeg ikke var en del af deres spil.

Efterhånden som sommeren voksede tæt på, fortalte spædbarnsrumslæreren, at hun stoppede med at sige nej, da Milo bad om at tjekke hans baby, fordi “det kun er i et par uger mere.” Og ligesom det – sniff! – det er overstået.

Begyndelsen af ​​skoleåret betyder, at vi arbejder på knækene med morgenrutinen for tre drenge; Det er ens, men føles meget anderledes. Vi går stadig eller kører til de samme to steder, men nu er Sawyer alene på vej mod småbørn i børnehaven.

Mens jeg ved, at logistikken vil tage sig af sig selv, har jeg en lille klump i halsen for at holde Milo væk fra hans foretrukne lille fyr. Han spurgte mig engang, om han kunne gifte sig med Sawyer, og jeg var nødt til at forklare, at når du er brødre, får du ikke gifte dig med hinanden, men du kan elske hinanden og fortsætte med at bo sammen så længe du vil.

Dette billede er Sawyers første dag på samme børnehave uden at hans storebror hænger rundt. Jeg er sikker på, at han lærer at elske dette sted og udvikle nye venskaber, færdigheder og selvtillid på egen hånd. and I’ll tuck in my lower lip and fight back the pouty face of this newest transition.

This commemoration of our family’s transition to kindergarten was originally inspired by Hallmark. Sniffe.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *