For nogle uger siden gav jeg Megan spændingen (eller skræmmende) for at blive anerkendt i det virkelige liv fra hendes arbejde på hendes hjemmeside, hoppede aber. Jeg identificerede hende i parken, og hendes specielle kombination af børn (twin kids og en ældre pige) fik mig til at tro, at hun utvivlsomt var den person, jeg troede, hun lignede, selvom jeg kun havde set hende i et par billeder på Flickr. Så selvfølgelig følte jeg mig som en stalker, da jeg nærmede mig hende, men da jeg introducerede mig selv, syntes hun ikke bange for min truende fem fods nul tommers statur eller min sen tredje trimester hekte. I den kommende uge udvekslede vi nogle e-mails og Megan, som er en veteran mommy (ikke en rookie!) Til småbørn Milo, Huck og Preschooler Annabella, delte en fantastisk aktivitet med mig.

Hver fredag ​​morgen tager jeg mine børn (2, 2, & 4) til det lokale suppe køkken, hvor vi henter flere kasser af mad og leverer dem til folk, der for nylig har flyttet ud af det hjemløse hus og forsøger stadig at komme tilbage på deres fødder.

Jeg er temmelig sikker på, at mine toårige ikke forstår, hvorfor nogle mennesker har mad og nogle mennesker ikke gør det. Selv min fireårige er kun begyndt at forstå, hvad vi laver. (I sidste uge troede jeg, at hun virkelig fik det, indtil hun sagde: “Hvis de ikke har nok mad, hvorfor går de ikke bare til dagligvarebutikken meget oftere?”) Jeg håber stadig, jeg håber jeg håber jeg i det mindste plantning af et frø om ideen om at give tilbage til dit fællesskab. Plus, det er blevet en rutine og børn elsker rutiner, uanset hvad de er.

Hvis du ikke kan finde en frivillig mulighed, der er børnevenlig, og du ikke har velrenommeret børnepasning, skal du gøre dine mor-venner til at hjælpe. Hvis du har en legegruppe, og du er komfortabel, forlader dine børn i en time eller to, handler af og hver uge en mamma gå til frivilligt arbejde, mens resten af ​​mommierne nyder børnene.

Besøg frivilligtatch.org eller skriv “frivillige” og din by til en søgemaskine for at finde muligheder i dit område.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *