Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette blogindlæg har måske affiliate links. Se vores personlige privatlivsplan.

Der kommer et tidspunkt i enhver budgetplan fashionista liv, når hun vælger at vokse ud af ultra-billige smykker. Selvfølgelig Jeg nyder at forever21 lagre sjov, billig øreringe samt armbånd … uanset hvor meget af disse stykker er kortsigtet. Hvis de ikke tilbyde mig en udslæt eller slå min hud miljøvenlige, vil de ende med viklet ind i bunden af ​​mit mode smykkeskrin i resten af ​​tiden.

Må ikke få mig forkert. Jeg elsker stadig et rart og også trendy farve pop, ligesom hvad du måske få fra SUGARFIX af BaubleBar. Men i den seneste tid, har jeg udvidet til at lide iført tunge øreringe samt vedhæng. Og også, min visuelle har blødgjort fra kærlige design udsagn til at værdsætte en ekstra avanceret design hvisken.

Når det drejer smykker– for mig, anyhow– meget mindre er typisk meget mere. Det er derfor, jeg er på mellemklassen smykker vognen.

Mid-range mode smykker er teknisk “stil smykker” – i, at det ikke er lavet af reelle, solide sjældne jordarter. Problemet er, at der er en betydelig række af kvalitet inden, at mode smykker område. I den ene ende har du Claires armbånd, der er dækket med en blank, guld-farvet maling. På større ende, har du et armbånd, der er galvaniseret med 14k. Det sidste er det område af mellemklassen dyrebare smykker linje. Du skal betale endnu mere for den høje kvalitet, og det vil fortjener det.

Præcis Sådan Shop Mellemklasse Precious Smykker

Når du søger efter mid-range poster, vedligeholde disse tre undersøgelser i tankerne.

Hvor gør prisen kontrast til fine smykker muligheder?

En mid-range, guldbelagte stykke burde koste dig meget mindre end en tilsvarende post lavet af stærk, 14k guld. Desværre, det er ikke hele tiden den måde mode smykker priserne operere på markedet. En udvikler linje kan bære betydelige prisskilte på trods af, at brikkerne er guld-plated– i den situation, du betaler for udvikleren samt ikke guld.

Det allerbedste mid-range stykker føler og ser elegant, men stadig bære en billig pris. Min comfort zone for mellemklassen dyrebare smykker er fra $ 50 t0 $ 125, afhængigt af emnet og fest.

Hvordan er det lavet?

Du bliver nødt til at tage sælgers ord på, hvor et stykke er lavet, men du skal bede den bekymring. Er den dyrebare smykker dyppet, fyldt eller lagdelt? Hvor meget tid kan du forvente belægningen til sidst? Er der nogen form for unikke retningslinjer pleje?

Vil designet være bærbare næste periode samt sæsonen efter det?

Lean mod traditionelle layout, som du kan sætte på uanset s trending. Du betaler mere for det stykke, så du skal hensigt om at bære det over langdistanceflyvninger.

Mellemklasse-Precious smykker mærker til See

Grand Metode mode smykker

Jeg har nyder Grand Opportunity Fashion smykker overvejer, at de indførte en (effektiv) Kickstarter projektet som Cy Samling. Opsigtsvækkende attribut af linjen er den fine, feminine design. Disse er tidløse elementer, der vil helt sikkert matcher enhver form for beklædning, fra afslappet til formel, og også sæson efter periode.

Hvad jeg personligt værdi er den letvægts høj kvalitet af disse poster. De smykker er så lys som kan være så godt som ikke trække på mine lapper på nogen måde. Så godt som jeg kan bruge dette vedhæng i de varmeste vejr tilstand uden en anden tanke.

Armbåndet kollektion har en lidt tungere høj kvalitet til det, der er mest sandsynligt på det bedste. Jeg ser meget mindre delikat om vægten på mine håndled og også en tendens til at være akavet med mine hænder. For mig enhver håndled slid, der er så godt skrøbelige løber risikoen for opnåelse brudt.

Grand Avenue stykker er lagdelt med to lag 14 karat guld, for en længere langsigtet overflade. De omkostningsfaktorer varierer fra omkring $ 80 til blot over $ 100. Oplev mere på GrandAvenueJewelry.com.

Ana Luisa Smykker

En anden linje til visning er Ana Luisa smykker. Du kan finde høj kvalitet stykker med en lille pop– fra stænk af farve til spændende former og også optrædener.

Disse øreringe er ikke tunge, men de er ikke lette vægt enten. Jeg ‘d tilstand, jeg ville ikke nødvendigt blive draget til udformningen af ​​disse blå blomst Armbånd men de sikker se fantastisk på. Du kan bruge dem til at arbejde eller at fikse op en uformel tøj.

De hoop øreringe er fascinerende, som rammen vender fremad modsætning til at være lodret til øreflippen. De er en lille smule akavet at placere på grund af indstillingen af ​​artiklen, men de gør en større redegørelse end din fælles ramme.

Endelig er den dobbelt-wrap arm band er en dejlig afslappet stykke, der vil tilføje et gebyr på stærk blå til dit outfit. Jeg ville helt sikkert få fat i denne post i sommeren mainly– når mine håndled er bare– at forhindre enhver form for hænger fast.

Ana Luisa stykker er prissat fra $ 65 og op. De fleste af de guldstykker er dyppet i 14K guld, selv om de giver nogle solide ggamle og også autentiske sølvvalg. Find ud af mere på Analuisa.com.

Grand Method Smykker såvel som Ana Luisa tilbød disse stykker til mig, gratis, så jeg kan tilbyde dig en præcis evaluering.

Forlad venligst dette område Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Undersøg din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit medlemskab.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *