Denne uges udfordring er at organisere en mors aften med nogle veninder. Gå et sted, du plejede at nyde i dit gamle liv. Book tiden på din kalender, og prøv at gøre det til en tilbagevendende begivenhed (som hver tredje torsdag eller anden tirsdag), så du og dine venner (og alle dine respektive partnere) kan planlægge det.

Whitney og jeg kan godt lide at planlægge disse MNO-datoer tidligt om aftenen, at mor helt kommer ud af heksetime- og middagssengene-kombinationen, men du er muligvis nødt til at lette det. Nogle gange betyder en aften ikke rigtig en aften.

Gad vide hvad du skal gøre med dig selv?

Damer spil aften. Find en pub, der serverer Scrabble eller Boggle med ølet og møde dine venner. Min ven Eva arrangerer en månedlig spilaften og bringer sine egne spil.

Bogklub. Jeg er en bogklub -junkie, der har været i fire indtil videre – og en i mere end ti år. Da jeg var i en ny Mommy Book Club, var læsningen valgfri, og chatten og dessert var obligatorisk.

Bare middag og drinks. Hvis pointen er at oprette forbindelse igen med dine venner, er det ikke nødvendigt at klæde det op med gimmicks, bare gå og finde en restaurant, der giver dig mulighed for at sidde og chatte i to timer.

Ud over lettelsen af ​​at lade dit hår ned (uden at nogen trækker det) og tager en smuk top (uden nogen, der spytter op på det), er det en vidunderlig måde at huske, hvem du virkelig er bortset fra nogens mors mor .

Har du gennemført denne udfordring? Elsker det eller hader det, fortæl os, hvordan det gik:

Kommentar nedenfor og spild detaljerne.

Del et billede med os på Facebook.

Navngiv din destination på Twitter eller Instagram og brug hashtag #rookiemoms.

Eller link i kommentarerne til dit eget blogindlæg om denne udfordring.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *