deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Bare rolig, det er ikke bare et andet post, pryder dig til at “lægge et læder på det.” (Som ganske vist elsker vi!) Men de stilfulde slips og soldresser, du har opbevaret hele sommeren, er så værd at noget lidt mere kreativt, så du kan fortsætte med at rocke gennem disse overgangsmåneder.

Den sejeste service til at komme til bordet fungerer med et stykke, du absolut allerede har i dit skab, og du elsker iført alligevel. Hvad præciserer vi på? Din forsøgte og sande tee samling, til startere.

Layering tees under kjoler kan virke som en doven pige måde at holde sig varm, men høre os ud: Det lagdelte udseende er helt 90’erne og bedst til tiden med resten af ​​efterårets trends. Når du lager en strappy Little Maxi kjole over en let tee, dræber du to fugle med en sten – hvilket giver dine yndlingsfjeder og sommer stilarter en længere holdbarhed og opholder sig stilfuldt i hele sæsonen.

6 tees til lag med kjoler

Afgrøder vi elsker

Ud fra under ekstreme beskåret tee, $ 18, urbane outfitters

Stripe beskåret T-shirt, $ 22, Topshop

Udvid livet af to beklædningsgenstande, når du lagrer en kortere tee og en varm vejr kjole. Kjolen gemmer den beskårne natur af tee, og tee holder overkroppen varmt som temps drop. Win-win!

Fab No-Sleeve Turtlenecks

Splendid Turtleneck Ærmeløs Tank, $ 45, Shopbop

Bodysuit med turtleneck, $ 23, Asos

Når det ikke er for varmt og ikke for koldt, er en ærmerøs turtleneck lige rigtigt.

Grundlæggende korte ærmer Tees tendens til at være top i sindet, men denne bekvemme trend kan arbejde med nogen af ​​dine klassiske skabet hæfteklammer. Som du flytter til køligere måneder, flytning bedst på lange ærmer.

Edgy Long Sleeve Graphics

Bliv søde piger Girls Girls Pink Long Sleeve T-Shirt, $ 17.99, Zumiez

Rank and Style Green Camo Print Top Long Sleeve, $ 35, Lulu’s

Vi sagde aldrig, at tee skal være almindelig! Tilføj grafisk interesse og en skater-dreng kvalitet til feminine kjoler med en lang ærmet tee i et køligt skærmtryk eller allover mønster.

Du kan også arbejde med dette med monteret, lette knits. Uanset dit klima er der en nem (og overkommelig!) Layering Service, der passer bedst til, med det, der er trending. Så tænk ikke engang på stashing alle dine ærmerøse kjoler væk lige endnu! Solen kan være fading, men de har stadig masser af tid til at skinne.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *