Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

At have “intet at bruge” er en typisk problemer blandt stilindstillede kvinder. Tilstanden kan forekomme uventet – som 75 minutter, før du forlader for en sort-tie parti, der deltager i dine mest ekstravagante venner. Eller det kan være en kedelig bøsning, som du behandler hver dag.

Det sjove er, at det ikke har noget at bruge, er en sindstilstand. Vi alle har stykker i vores skabe, der er kandidater til fashionable outfits. Ja, det tager lidt nyskabende at tro at lave helt nye, elegante sæt ud af gamle, uinteressante tabere – men det kan helt sikkert gøres.

Fascineret? Fremragende. Prøv disse 6 forslag samt få nogle friske plukker at bære uden at investere en krone.

Sådan opbevares dit skab

Antag frisk

Indkøb af din helt egen garderobe fungerer kun, hvis du kan få et nyt udseende på dit gamle tøj, og det er også ingen meget nem opgave. Så snart vi bestemmer, at vi er færdige med den cowl nakke frakke eller Polka Dot Pants, er det svært at tro på forskellige måder.

Gør dit bedste for at afsætte enhver form for ideer om, hvad der er trending. I stedet koncentrere sig om blanding såvel som matchende. Præcis hvordan kan den cowl nakke udseende med en blyantskjørt? Eller kan du opgradere disse bukser ved at bære dem med en nutidig silke knap-ned?

Telefon en PAL.

Få hjælp til en troværdig god ven (eller to!) Er en nem metode til at få et nyt udseende på dine gamle ting. Velkommen dine Gal Pals over samt sende dem lige ind i din garderobe med et mål i tankerne: samlet et outfit, de aldrig har set dig iført.

Chancerne er, at du vil som et par af de helt nye tøj. Endnu meget bedre, vil du begynde at tænke kunstnerisk med hensyn til forskellige andre helt nye påklædningskombinationer.

Gør det en mid-dags opgave

Indkøb af dit opbevaringsrum er en aktivitet, der tager tid og også værelse. Hvis du er skyndte eller distraheret, vil du afslutte at bekræfte tanken om, at du rent faktisk ikke har noget at bære.

Ryd din kalender for en midt på dagen før du dykker ind. Du kunne også hælde dig selv et glas rødvin og også have ost runder praktisk. Lav en eftermiddag af det (bare spil ikke den røde vin).

Gå dybt

Du kan ikke handle klædeskabet effektivt med en hurtig check. Du er nødt til at komme under masser af jeans såvel som tees, bag sweatshirts, såvel som imellem cardigans på vægmonteringer. Det er et magisk minut, når du finder en gammel favorit, som du forsømte, har du haft.

Gå dybt ind i skabet, så godt som du vil helt sikkert blive kompenseret.

Ansætte skrædderen

Planlæg på at udvikle en stak tøj, der har brug for en dressmakers berøring. Hvis du har outfits den pucker på alle de forkerte steder eller ærmer, der dækker dine bedste ringe, kan en nip og tuck gøre hele forskellen.

Nogle stykker kan endda blive repurposed af en dressmaker. Måske er den for kort kjole langt bedre fungeret som en top. Eller sandsynligvis kan disse bukser overleve på som capris.

Det er værd at prissætte disse ændringer, da de måske er billigere end at erhverve helt nye. Og også færdiggørelsesresultatet vil helt sikkert være et stykke, der er helt særskilt.

Opretholde det sæsonmæssige slid af visning

Selvom du ikke bliver i et sæsonbestemt miljø, hjælper det med at cykle tøj i såvel som ud af dit skab. Ja, det er en metode til sindet – når du ikke overvejer noget hver dag, har du ikke chancen for at få træt med det.

Lav en praksis med at bokse et par ting hver sæson og også sætte dem i lagerplads. Den følgende sæson, når du trækker disse bokse uden opbevaring, vil de gamle tøj helt sikkert have en ny følelse for dem.

Butik du dit skab? Del dine ideelle tips i kommentarerne!

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Undersøg din indbakke eller spam mappe til at validere din registrering.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *