, hvis du er en ny babysitter eller den generøse hold af en søvn, kan jeg glide over samt give dig et tip til Håndtering af mine sønner ved sengetid: Mind dem om deres søvnregler. Tilsyneladende er ritualet i mit hjem ikke normen i hvert hus, så Whitney bad mig om at forklare hvad, hvordan, såvel som hvorfor til dig.

Da mine børn var i alderen to år såvel som fire, stoppede mit mangeårige babysitter, da dudes ikke ville slå sig ned om aftenen. Okay, hun holdt ikke præcist op, men hun kaldte mig såvel som min hendes husbond under vores datoer for at grumle om drengernes opførsel. Da det var det modsatte af at slappe af, fasede vi hende langsomt ud.

Vi introducerede reglerne for søvn. Jeg blev allerede fortæret med de ekstremt tætte bogs sunde søvnvaner lykkelige barn for at løse spædbørnssøvnproblemer, så jeg åbnede det tilbage så meget som forskningsundersøgelse på lille barn såvel som førskoleboliger søvnrelaterede shenanigans. Weissbluth foreslår omhyggeligt at gentage nøjagtigt de samme regler hver aften før sengetid for at minde små børn om trinnene til efteråret sovende.

Regler såvel som ritualer? Jeg er med.

Jeg producerede det uundgåelige klistermærke for at belønne drengene for at overholde de fire regler hver nat såvel som incitamenterede dem med en enorm drengeseng (som jeg alligevel ønskede at købe). Jeg tjekede skemaet før sengetid efter at have gemt dem ind og bedt enhver form for lejlighedsvise plejere om at gøre det samme.

Den næste måned tilbød jeg Ice Cream -godbidder til 28 ud af 30 nætter med succes. Syge af at komponere det med hånden, jeg lavede efterfølgende klistermærker i Word.

Et par år er gået, men søvnreglerne er ikke ændret. Selvom de ikke altid går stille ind i den store aften (pokker, det kaos, der fungerer som typisk aftenrutine, ville sandsynligvis være fødsel til mange af jer !!), mine unge forstår sengetid. Det starter omkring kl. 19 hver nat såvel som ender med en betragtning af søvnreglerne i mørke kl. 7.45. De kan godt lide ritualerne, såvel som de går i søvn. Hver eneste nat før kl. 20. Alle tre af dem – nu i alderen 2, 7, såvel som 8 – har delt et soveværelse i cirka et år så godt som det hovedsageligt er fredeligt indtil 7 am.

Selv det lille barn kan recitere (eller synge!) De søvnregler, vi tilpassede fra bogen sunde søvnvaner lykkeligt barn:

Vores sangversion er en ofte anmodet vuggevise indstillet til melodien af ​​Brahms vuggevise med et par flere tekster for at få stavelserne til at komme ud. Jeg betalte mine drenge en samlet på $ 2 for at synge det for dig.

Bliv i sengen
Luk dine øjne
Ikke mere tale
Gå til Slee-Eep
Det er den eh-eh
Søvnregler
at enhver søskende holder.

Relateret: Kaoset fra tre unge ved sengetid.

Jeg håber, at ved at dele dette udsætter jeg mig ikke for bloggerens forbandelse (den allerførste regel om at sove med natten er, at vi ikke taler om at sove med natten!). Jeg følte overhovedet ikke selvtilfreds med min sengetidsproces, indtil for nylig, da jeg bemærkede, at andre mødre af små børn omkring mig nævnte, at deres unge var oppe kl. 22. Hvordan ser disse mødre skandale? Den konsistente sengetid rutine i mit hjem er ikke kun for drengernes sundhed og velvære – selvom jeg føler, at det er vigtigt at give deres små hjerner den rigtige søvnmængde for deres alder – det er ligeledes for mig såvel som min mand. Uden et par timers børnefri tid før sengetid hver nat, ville vi være et rod.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *