deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

De fleste af os har været der – angst eller stress og angst strejker, din hjerne sender et nødssignal til din tarm, såvel som den næste ting, du forstår, at du har en klyngende mave. Den lejlighedsvise “tarmreaktion” er en ting, men en nylig undersøgelse antydede, at 74 procent af den amerikanske befolkning online med fordøjelsessundheds- og wellness -problemer såsom uregelmæssighed, gas såvel som oppustethed. Mens disse symptomer kan spores tilbage til en række årsager, påvirker angst ligeledes sundheden og velværelsen i det indre økosystem i tarmen – kaldet mikrobiomet – såvel som mange mennesker anerkender ikke, at omkring 80 procent af immunsystemet lever Også i tarmen.

Denne hjerne-tarmforbindelse antyder, at det at holde dit fordøjelsessystem i god form er afgørende for din følelse af velvære. Så det er vigtigt at bevare en stor fordøjelsessundhed, i betragtning af at din fordøjelseskanals sundhed og velvære kan have en dybtgående indflydelse på nøjagtigt, hvordan du føler dig hver dag.

Dit fordøjelsessystem har en stor opgave – det nedbryder de fødevarer, du spiser i køb for at fremstille næringsstoffer såvel som energi, der tilbydes kroppen, såvel som det er ansvarligt for at styre uønsket spredning ud af kroppen. Oven i det er din fordøjelseskanal en afgørende spiller i immunitet – cellerne, der forer din fordøjelseskanal, hjælper med at sikre din krop mod bakterie såvel som virale indtrængende, der muligvis gør dig syg.

Tegn på en usund tarm – de mest typiske indikationer forbundet med dårlig fordøjelsessundhed og velvære inkluderer gas, oppustethed, halsbrand/sur reflux, diarré samt forstoppelse. I løbet af tælleren kan medicin hjælpe med at reducere nogle af disse symptomer, ikke desto mindre, når nogen form for disse endte med at blive en dagligdags forekomst eller afbryde din rutine, er det vigtigt at søge råd fra med din læge for at sikre dig, at du ikke tager sig af noget alvorligt . Hvis dit ubehag er forbundet med din diætplan såvel som livsstil, er det tid til at tænke på at vedtage sundere spiserutiner samt integrere træning i din daglige rutine. Og undlader ikke at huske passende væsker, som er meget afgørende for at bevare regelmæssighed.

Relaterede kan mødre bruge Keto Zone til at slippe af med cellulite?

Vedligeholdelse af tarmbalance – De fødevarer, du spiser, såvel som den metode, du online dit liv, påvirker både sundhed og velvære i dit fordøjelsessystem. En diætplan, der inkluderer masser af fiber fra livlige frugter såvel som grøntsager såvel som fuldkorn, passende hydrering samt rutinemæssig træning er alle afgørende faktorer. Tag dig også tid til at glæde dig over dine måltider – du vil være meget mere afslappet såvel som mindre tilbøjelig til at overspise også. Mikrobiomet i din tarm består af mange stammer af fordelagtige bakterier, der fremmer tarmsundhed. Du kan introducere disse “gode” bakterier, kaldet probiotika, i dit system ved at spise specifikke gærede fødevarer såsom yoghurt samt kefir, pickles samt surkål, miso pasta samt oliven, eller du kan tage probiotiske kosttilskud eller naturligt fordøjelses Kosttilskud.

Regelmæssig træning understøtter fordøjelsessundhed og velvære i et par metoder – Da dine muskler kontrakt såvel som din åndedræt uddybes under aktivitet, stimuleres de naturlige sammentrækninger i dine tarmmuskler også, som hjælper med at træde mad med dit system. Øvelse er ligeledes en bredt kendt angstreduktion, så den kan hjælpe med at minimere fordøjelsesforstyrrelser, der kan ske i handling for ugunstige følelser.

At lytte til din tarm har påtaget sig en ny, der indikerer så godt som det aldrig er så godt tidligt eller sent at arbejde for at få din fordøjelsessundhed og velvære tilbage på sporet ved at leve en sund aktiv livsstil.

Link til dette indlæg: Opretholdelse af stor fordøjelsessundhed

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

DelTweet

Del

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *