Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Beth Ditto er en Bona Fide Rock Star, en feministisk aktivist, en cover pige og stilikon (hun havde en tøjlinje med UK plus størrelse mode butik Evans). Ikke dårligt for en fattig pige fra den dybe syd, der voksede op med at spise egern. Faktisk kan hendes ydmyge begyndelser bare være grunden til hendes morder stil.

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Reglerne for Beth Ditto Style

Mit nummer-en teori i livet er, at stilen er proportional med din mangel på ressourcer – jo mindre du har, er det meget mere stilfuldt, du vil sandsynligvis være.
Beth Ditto, på stil

Vi er helt enige. Beth Ditto er ikke bare en anden perfekt proportioneret berømthed med en fantastisk stylist. Hun er en ægte ægte kvinde, og også et ægte mode geni. Selvom hendes stil er lidt over-the-top for dig, er der stadig nogle nyttige lektioner, der skal læres fra Punk Fashionista.

1. BEAR LYCRA

Beth Ditto iført Lycra.

“Den strammere, jo bedre,” siger sladder sanger. Og det gælder selvom mærket siger, at det er to størrelser for små. Normalt ville vi ikke foreslå dette, men måske er hun på noget. Lycra-blander har deres fordele – de vil vise dine kurver og de er utroligt komfortable. Prøv disse kropshuggende, Lycra-Blend Picks på for størrelse.

<. Michael Stars. $ 98,00 Michael Stars. $ 98,00 Enza Costa. $ 80,00 Michael Stars. $ 34,00 Enza Costa. $ 76.00 D.EXTERIOR. $ 45,00 >

2. Gå designer (på et budget selvfølgelig)

Beth Ditto iført MIU MIU.

Fedt folk ser godt ud i miu miu. De gør bare.
Beth Ditto.

Ditto rocker ikke en stram mini kjole hele tiden. Hun elsker at blande det op med noget løs montering og flyder, og når hun er i humør for løs, bliver hun til MIU MIU. Prøv Thredup og Poshmark for Miu Miu på den billige.

<. Miu miu. $ 34.99. Miu miu. $ 141.99. Miu miu. $ 201.99. Miu miu. $ 156.99. Miu miu. $ 131.99. Miu miu. $ 112.99. >

3. Brug sort eyeliner

“Bare spørg Amy Winehouse,” siger Beth, når du beskriver øjenforingens evne til øjeblikkeligt at omdanne dit udseende. Prøv at vende dramaet med hårde øjne, og ingen vil bemærke, at du kun har jeans og en solidfarvet tee.

<. Focallure. $ 7,00 Bourjois. $ 8.59. Bellápierre kosmetik $ 18.99. Palladio. $ 6.99 >

4. Bryd alle reglerne

Regler er for personer uden personlig stil, mener den dristige celeb. Horisontale striber, bizarre farve koordinering (eller mangler deraf), kjoler, der ikke passer – hun har gjort det hele, og på en eller anden måde fik det til at fungere stort set hver gang.

I slutningen af ​​dagen handler det om, hvad der får dig til at føle sig fabelagtig, ikke hvad magasinerne anbefaler. Så hvis du vil bære hvid efter arbejdsdag eller sport en “opfedning” nautisk top, gå til det. Tilliden vil du udstråle fra at bære, hvad der får dig til glæde, vil meget mere end at gøre op med at bryde nogle dumme gamle regel.

5. Kjole til komfort

Beth Ditto er ikke den eneste berømthed rocking out-of-this-world outfits, men i modsætning til Lady Gaga og andre mode-forward stjerner ser hun helt naturligt ud af det. Beth bærer det, hun rent faktisk føles godt ind, og det betyder typisk parringsflader med hendes signatur Lycra. Måske er det, hvor hendes permanente smil kommer fra. Hun ser godt ud og føles fantastisk – hvorfor ikke smil?

<. Lucky Brand. $ 59.00. Rosegal. $ 18.78. Jessica Simpson $ 59.00 Dressliily. $ 16.97.Jessica Simpson $ 69.00 Dr. Scholl's. $ 50,00 TRUST SORDOR. $ 26.99. Milanoo. $ 21.99. >

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *