Flytning tøj

Indsendt af Aloïs Guinut på tirsdag, februar 26, 2019 · 14 Kommentarer

”Gaden om mig brølede med en voldsom lyd.
Høj, slank, i tung sorg, majestætiske sorg,
En dame gik, med en glitrende hånd
Raising, svingende sømmen samt flæser i hendes nederdel;”

Hvordan kan jeg meget bedre forklare fascinationen at tøjet i bevægelse producere end ved at kopiere disse vers af Baudelaire?
Jeg kunne høre lyden af ​​gaderne dæmpning samtidig bliver erstattet af de af tekstiler samt armbånd af denne forbløffende forbipasserende.

Tøj gå sammen med hver eneste bevægelse, vi gør. Vi kan vælge stramtsiddende dragt, elastisk, hvilket understreger kroppen uden at blive bemærket. Eller stivere, corseting tallet samt gåtur.

Så, ikke en klud bevæger sig.

Men hvis du var flydende tøj, de omgiver dig med en bevægende glorie. undertiden noget sensuel, nogle gange virkelig spektakulært.

Hvilket er grunden til jeg normalt foreslå mine klienter at gå med en fast skridt rundt i butikken for at observere virkningen af ​​den bevægelige klud på hendes tiltrækning.

1 / De strømmende tøj

Hastigheden på gåtur forårsager almindeligvis tøj at tage fart.

Gravity trodsige grøfter samt lys nederdele er ligesom et tog til vores udseende.

Når det handler ikke om vinden, der blæser fra vores skørter som Marylin s.

Den flyvende pels

Til sejl, skal det have nogle vinger.

Lange skyttegrave, uld frakker eller silkeagtig kimonoer gør.

For endnu mere stil, behandle din foring.

Kjoler samt nederdele

Over knæet, de kan spinde ligesom i elementær institution eller flyve omkring benene.

Ud over knæet, kraftige stoffer bringer dig tilbage til den tid, hvor walking var ikke nogen nem opgave for kvinder, mens lyse dem gør du lyst til en flowy fe.

mousseline

silke satin

Lette mousselines, frilly flæser, tyverne frynser eller raffinerede læg er du bedste allierede for en tur, der kan fascinere en digter (ress) tilstrækkelig til at komponere om dig.

2 / Sliding tøj

TOPS.

Hvad enten af ​​lys bomuld, silke eller strikket uld, toppe, hvis ikke meningen at være stram eller struktureret formodes at flyde på vores kroppe.

Optimalt bør de ikke greb til dem. Pas på T-shirts, der klamrer sig til din kærlighed håndtag, af de skjorter, at trække omkring dine bryster eller af de trøjer, der stræk på din biceps.

Tager det i betragtning kan gøre at købe en hårdere opgave (jeg må erkende, endnu mere udfordrende for de muskulære eller overvægt damer her) men det er værd at den tid og indsats. Du vil derefter eget tøj, der sensuelt flyde på din krop. (Jeg kan hjælpe dig med at købe, hvis du ser Paris)

Når du endelig har opdaget din perfekte kampe, få det bedste ud af deres flowy materialer.

Rul ærmerne.

Guffe dine toppe hele vejen rundt for lige foran, fransk stil.

Belt dem samt gøre dem fnug rundt.

Åbn som mange knapper, som du ønsker / kan.

Lad dem glide ved uheld på dine skuldre (planlagt uheld ^^).

Lad dem være, samt online flytte sammen med dig!

Paco Rabanne stil metal klud er virkelig hoppende.

Tørklæder

Frenchies fav tilbehør kan enten være så strenge som dem af Air France stewardesser eller hænge på en nonchalant måde at skabe en bevægende flowyness.

Hvis det er lang samt tynde (mindst tyndere end den er lang), kan du lade de to bits hænge på siderne (eller en foran, en i ryggen).

Her lidt overdone (jeg kan lide det skønt!), Men du får den idé. stil du monde.

Foldet i en trekant, firkant tørklæde flyder på vore frakker

Oversize tørklæde bliver til en puppe.

Maja Wyh

3 / Tilbehøret, der ikke vil blive sat

Armbånd samt øreringe

I den sidste bog læste jeg, ”Leurs enfants après eux”, Nicolas Mathieu beskriver en karakter af støj såvel som bevægelse hende armringe fabrikat.

”En chaque fois qu’elle Portait la cigaret a Ses lèvres, les Joncs en eller qu’elle avait au poignet cliquetaient joliment”. ”Hver gang hun ville løfte cigaret til hendes læber, guld armringe omkring hendes håndled jangled daintily”

Jeg elsker konceptet, der skal limes til en gnist af lys samt støj (måske der kunne endte med at blive en gnist af glæde? En stor grund til ikke at selv Mari Kondo. Skal annoncere dette til potentielle kærester. Håber de ligesom funkler af alle former).

Du kan producere det med sarte armringe eller øreringe.

Lyset bælte

Hvilket nogle gange tager fart.

Flytning tøj bevæger sjæle <3 Hvis denne artikel rejst nogle personlige erindringer, kan du dele i kommentar sektionen! Kategori: Blog · Tags:

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *