Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

I 2009 skrev Lindsey til os at spørge: Her er en udfordring. Kan du gøre et indlæg om, hvordan du bærer Dansko-træer med nogle billeder? Jeg har for nylig erhvervet Plantar Fasciitis, og jeg hører, at disse sko kan hjælpe. Jeg har et par, men jeg er ikke sikker på, hvordan man styler dem. Hjælp!

Vores 2009 svar: Lindsey, her er det korte svar på dit spørgsmål. Det afgørende for at forblive fashionable, mens Rockin ‘Clogs er at opretholde balance. Træsko tilføjer bulk til den nederste halvdel af din krop, så du vil balancere din øverste halvdel med en kølig jakke eller en erklæring halskæde.

En anden afgørende stil idé er at parre dine træsko med strømpebukser (tak for alt, hvad der er godt i verden, ikke bære dem med nyloner eller bare benet), og du kan endda gå lidt fed med farven eller mønsteret . Bare husk, at hvis du går for ekstreme med farve eller mønster, kan du ende med en børnehave Vibe.

Hurtig frem til 2017, og vi står ved vores 8-årige råd. Men vi vil gerne tilføje lidt meget mere dybde til Clog-samtalen. Og det første punkt til at tackle er dette: Hvordan Heck blev træsko, der er en fashion statement alligevel?

Korthistorie af træsko i mode

Ordbogen definerer en tilstop som en sko med en tyk træsål. I praksis er en tilstop normalt backless og har en platform-type sål. Stilen sporer tilbage til det 14. århundrede skandinavien – i århundreder herefter bønder og arbejderklassen vælger træsko for komfort og beskyttelse.

Den clunky træsko blev dog ikke mode stykke, indtil det 20. århundrede. Wikipedia rapporterer, at træsko begyndte deres stigning i 70’erne og 80’erne, da både mænd og kvinder begynder at bære dem – takket være den vildt populære svenske popgruppe Abba.

2007 Viktor & Rolf klar til slid

Træsko trådte ind i mode spotlight, da de optrådte i Viktor & Rolfs 2007 klar til brug. Disse designs fremhævede lyse farver og indviklede mønstre. Mit gæt er, at de ville have stjålet showet, hvis modellerne ikke havde brug for metalrammer og spotlights.

Kilde

Chanel SS 2010.

Den quirky sko fik en anden berømt designer påtegning i 2010. Chanels 2010 SS designere blev forankret af moderne træsko med platform hæle, tykke spænder og metal stud detaljer. Denne stil har overvejet at blive kopieret af masserne til det punkt, hvor du kan finde billige versioner på Payless hver forår.

Styling træsko i dag

Træsko i dag har to typer grupperinger. Først er folk som Lindsey, der har brug for at vise deres fødder lidt kærlighed. For det andet er mode superfans, der drømmer om alle de forskellige stykker, de kan bære med et par af disse 2010 Chanels.

Da dette indlæg oprindeligt gik i 2009, gav vi Lindsey to outfit muligheder. Begge bestod af nederdele, strømpebukser, søde jakker og, selvfølgelig, de træsko.

I dag, vil vi gå endnu et skridt. Jeg gennemsøgt internettet for de bedste tilstoppe outfits jeg kunne finde og organiseret dem alle i en Pinterest bord for dig.

Budget FashionistaOutfits med ClogsFollow On

Som du kan se, er der ingen reel magi til at bære træsko. Du kunne…

Parre dem med en grundlæggende sommerkjole at nedtone deres edgy kvalitet.
Kombiner en sandal stil træsko med en løsere toppen, hvis de føler sig alt for klodset.
Gå retro og sætte et tørklæde i håret og manchet dine jeans.
Grab træsko på en doven dag, og bruge dem til at stil op en grundlæggende jeans-og-t outfit.

Vores Fav Træsko Picks

Endelig vil jeg efterlade dig med en par budget træsko picks, så du kan eksperimentere uden at sprænge banken!

Jackie Træsko, $ 105, gratis Mennesker

MIA Abba Sandal, $ 98,95, Nordstrom

MIA ALMA-S, $ 79, MIA Sko

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *