Der er så mange elementer i at være forælder til at overveje. For eksempel ideen om at være en “mor i verden.” Præcis hvordan vil du som mor handle i verden? Præcis hvordan vil du behandle andre menneskers børn? Jeg var nødt til at tackle disse enorme bekymringer, da vi afsluttede rookie -mødre vanskeligheder #32: Køb fra din boghandels begivenheder til børn.

Weston så godt som jeg er enorme fans af bog Revue i Huntington, så jeg var begejstret, da en fridag fra institutionen faldt sammen med Loung Child Music Time.

Vil cirklen være ubrudt?
Jeg undervurderede nøjagtigt, hvor fremtrædende en helt gratis musikklasse ville være, da da vi dukkede op fem minutter tidligt, var den allerede marmeladet. Alle sad i en cirkel. Jeg parkerede min klapvogn, såvel som ikke kunne lide sandheden, at jeg skulle forlade den såvel som at gå et andet sted. Jeg trak Weston ud såvel som stod der, lidt ængstelig såvel som flabbergasted. Der var bare ingen, hvor man skulle sidde! Jeg kiggede rundt så godt som omkring cirklen, men alligevel skabte ingen øjenkontakt eller leverede til flytning over lidt, så vi kunne sætte os ned.

Hvis jeg havde set en mor, der holdt en flailende bit dreng, ville jeg have bedt om, at hun skulle finde sidde i nærheden af ​​os! Vi brød med cirklen såvel som endte bedst ved siden af ​​guitaristen, som Weston elskede.

Da alle fik så meget som dans, så jeg en smule kvinde danse væk fra sin mor til midten af ​​cirklen, “Wow, modig!” Jeg sagde, smilende til moren. Hun var flink såvel som aftalt, men sagde, at hun var lidt uheldig at se hende danse væk. Da musiktiden var forbi, gik de unge sammen om, jeg greb Weston, sørgede for, at vores værdigenstande stadig var i vores klapvogn, såvel som begyndte at gå ud.

Jeg opdagede, at den bitdansende kvinde ligeledes var på vej ud. På egen hånd. Hun toddled forbi os såvel som ind i den rutinemæssige del af boghandelen. Med Weston i mine arme greb jeg hånden såvel som jeg kiggede efter hendes mor … der var på hendes telefon. Hun bemærkede ikke engang, at hendes barn var væk.

Barn på løs!
Jeg prøvede at føre kvinden tilbage til sin mor, men hun holdt sig fortsat. Hun begyndte at græde såvel som kastede sig på jorden; På dette tidspunkt kom en mor til, såvel som stod bag pigen, så jeg kan finde den bit pigens mor. Jeg kan måske se, at hun nu søgte efter sin datter, så jeg bevægede mig, at hun var af os. Moren løb såvel som sagde: “Hvorfor er hun på gulvet!?” Jeg sagde roligt: ​​”Fordi hun prøvede at komme væk, så vi stoppede hende … hun kastede sig ned.” Hun så på os såvel som udbrød: “Og du forlod hende lige der?” Jeg smilede såvel som sagde: “Hun kom ganske langt …”

Moren rystede bestemt op, forklarede, at hun ikke genkendte nøjagtigt, hvor hurtigt hendes barn kunne gå. Hun sagde ikke, at tak til dig, hun valgte sit barn såvel som boltet. Jeg er sikker på, at hun var flov, det får jeg.

Bittersød symfoni
Jeg forlod musikken og følte mig bittersød: Jeg er så glad for, at Weston havde det sjovt, men jeg følte mig ked af, at disse andre mødre ikke var så venlige. Jeg indså, jeg er en venlig mor! Jeg kan godt lide at tale, jeg kan godt lide at få venner. Jeg får, at ikke alle mennesker er nøjagtigt de samme som mig, da du endte med at være mor, du er i klubben, såvel som det er vores opgave som mødre at løfte hinanden op, såvel som at hjælpe hver Andet ud.

Du behøver ikke at være den venligste mor på blokken, men erkende, at vi alle er trætte, forvirrede såvel som at finde ud af det. Smil i det mindste, da det måske bare gør en mors dag.

{Gratuitøst yndig foto af Weston!}

[Alle billeder af mig, Olivia, alle rettigheder forbeholdt]
Find meget mere spædbarnsaktiviteter med de 52 regelmæssige rookie -mors udfordringer.

Hvis du allerede deltager, skal du bruge hashtag #rookiemoms på Instagram eller Twitter, så vi kan bifalde hinanden på.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *