Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Hvert år selvtillid Day bringer sin egen festlig stil i front. Mens 4th af mode Juli er aldrig ud af stil i USA, den når sit højdepunkt af popularitet lige omkring nu. såvel som du forstår præcis, hvordan det er, når der er sæsonudsving inkluderet – du nødt til at shoppe hurtig til at få de bedste stykker.

Uanset om du kommer til en grill eller rammer op nærmeste parade, har vi opdaget nogle nuttede samt festlige Americana stykker til dig. Den bedste del er, alle disse 4. juli picks er under $ 40!

4 juli Picnic Outfit

Du kan ikke bære denne udskæring øverst, hvis du kravet dækning, men det får stil cred for at være klog! Pop denne sjove, amerikanske flag skåret ud t-shirt ($ 16) over din bralette til en picnic, eller bruge det som en cool-girl svømme cover-up på stranden. bare ikke undlade at huske solcreme, medmindre du vil have en varig hyldest til flaget på ryggen.

Du kan parre tee med en simpel par denim bermuda shorts ($ 25 ved GAP). En lettere vasketøj har en mere afslappet stemning, perfekt til din selvtillid Day picnic.

Anchor din rød, hvid og blå ensemble med en sprød, ren par hvide Keds. Det er de mester originaler, til $ 40.

4 juli strand Outfit

Swim sæt, der er et sæt tøj også

De mindre praktiske damer på stranden vil være ifører stjernerne samt striber trekant kulør, som altid er et hit på 4.. men jeg gerne en Tankini / svømme korte combo for ultimativ tøj alsidighed. afhente hele dette sæt på Mål for mindre end $ 50. Bær den i vandet, til volleyballbane eller til caféen.

Tough-iført sandaler

Hvis du tilføjer i et par holdbare sandaler i lyse rødt, er du også parat til at tage en improviseret vandretur. På $ 70, Teva Hurricanes er lidt splurgy til sandaler, men du vil elske at bære dem. holde dem rundt for dage, hvor du har fået et godt tilbud af gang på programmet – de er fantastisk til alt fra lette vandreture til hovedstadsområdet udforske.

Patriotiske Post-Party

Hvis du er tilbageholdende med at gå fulde stjerner-og-striber af frygt for at købe en engangs-stykke, gå med en Americana-inspireret tøj i stedet. Denne knap-down, flæse ærme skjorte kjole er både trendy samt patriotisk, takket være rød samt blå lodrette striber. Det er tilbudt på Venus.com i XS til 3X for $ 33.

Og bonus, vil denne kjole arbejde med både de Hurricane sandaler eller de hvide Keds vist ovenfor.

Americana Tilbehør

Det vigtige Tote

All American Patriotiske Flag Tote, $ 15, Amazon

Enhver fest kvinde har brug for en totalisatorspil. samt patriotiske taske er en take på $ 15. Rebet rem er robust samt en magnetisk knap holder dine chancer ’n ender sikkert inde i denne rummelig totalisatorspil.

Den nedkøling håndklæde

En udendørs indsamling i juli kan få dampende samt svedig. Når du trækker et amerikansk flag køling håndklæde ($ 15) ud af din totalisatorspil, er du sandsynligvis være den mest fremtrædende gæst til festen. De håndklæde køler til 30 grader under typiske kropstemperatur, når du får det våde, vride det ud samt snap det et par gange. få op til to timers afkøling handling, såvel som derefter re-suge samt snap at genaktivere.

Og her er et sidste tip for at beslutte, hvad at bære på den 4. juli: rød, hvid og blå flag mønstre generelt fungerer bedst som punchy tilbehør, parret med en mere afdæmpet outfit. Hvis du går overbord på stjernerne samt striber, du bare kan give dine kolleger Festdeltagere svimmelhed.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *