deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Hvordan man producerer såvel som bevare top høj kvalitet blogindhold

Har du forstået, at konsekvente mærker værdiansættes til ca. 20% meget mere end deres mindre kvalitetsorienterede konkurrenter? Det er konsistens, der driver klient loyalitet samt assisterer forbedre dit mærke mest. Da blogging er markedet med hård konkurrence, bevarer det høje kvalitet af dit materiale på dets største overhovedetider at være tricket til din succes. Men det er en betydelig udfordring, især når du er den eneste, der arbejder på angivet indhold. Hvad du krav til at opnå dette er god planlægning, innovative brainstorming sessioner, samt en veldefineret materiale teknik, der vil lede dit sind såvel som inspiration.

Som blogs med 11 + meddelelser om måneden producerer tre gange meget mere webtrafik (hubspot), er du også krav om at tænke på hyppigheden af ​​dine opdateringer. Da du skal offentliggøre øverste haksmateriale, ikke kun regelmæssigt, men ofte burde du tænke på at bruge specialiserede tjenester samt værktøjer som gæst publishing for at holde din blog på toppen.

5 Begreber på præcis, hvordan man skaber øverste hak materiale konsekvent

1. Opret en teknik samt en kalender

Når du tænker på at starte et firma, skal du oprette en virksomhedsplan, der vil skitsere, hvad virksomheden vil gøre i mindst et år. Blogging er det samme. Selvom du stadig søger efter din egen ‘stemme’, som er typisk, når du etablerer et personligt mærke, burde du have en fjern teknik af materielle emner, som du vil dække. Du kan tilføje nye eller ændre din teknik efter behov, men at have en i fremskridt vil garantere, at du ikke kommer op en dag for at genkende, at du ikke forstår, hvad de skal komponere om.

Når du har identificeret det generelle emne af bloggen såvel som beskrevet et par vigtige punkter, vil du kunne dække i mange meddelelser, der kommer, udnytte en redaktionskalender. Værktøjer som koschedule eller redaktionelle kalender (WordPress plugin) vil hjælpe dig med at holde blogging konsekvent såvel som sørg for, at du ikke går glip af nogen form for rutinemæssige opdateringer. At holde det gjort såvel som bevæbnet med materiale, du kan begynde at blogge hurtigt. Opsætning af et eget websted i dag kan ikke tage mere end 15 minutter.

2. Udnyt specialiserede værktøjer til bloggere

At have naturlig dygtighed er fremragende såvel som vil helt sikkert hjælpe dig med at blive en succesfuld blogger. Men ingen mængde færdighed med ord vil få dig til at oprette 3-5 topkvalitets gennemse motoroptimerede meddelelser om ugen, ugentligt i mange år i fremtiden.

Heldigvis er der værktøjer, der vil hjælpe dig med at producere emner samt tilbud med beskeder, ideer, samt inspiration, såsom:

· Buzzsumo.

· HUBSPOT TOPICE GENERATOR

· PiktoChart (brug til at lave visuelt indhold)

· Emotional Advertising Value Headline Analyzer

· Google Analytics (brug til at bestemme de materialer, der udfører bedst)

· Readability Test Tool (brug til at vurdere den høje kvalitet af dine indlæg)

3. Rutinemæssige brainstorming sessioner

Dedikere bestemt tid hver dag for brainstorming blog ideer. Må ikke afhænge af motivation alene, i stedet fokusere på at tro på, hvordan du kan udvide de emner, du allerede har dækket for at give meget mere værdi til dine læsere.

Du kan udnytte specialiserede brainstorming strategier, som kubende eller mind kortlægning. Hvis du er en blogforfatter med fokus på tekstligt indhold, skal du prøve Freewriting. Denne teknik koger ned for at bare komponere det allerførste, der vedrører dit sind for at tilfredsstille din daglige kvote af ord. Det virker meget godt for at bekæmpe ‘forfatterens blok’ samt typisk forbedre dine færdigheder med konstant praksis. Den populære Nanowrimo er baseret på dette princip.

4. Aktivér gæsteposter

Inviterende gæstforfattere kan ikke kun hjælpe med at bevare top notch blog materiale konsekvent, men også øge din SEO (backlinks) samt forbedre dit mærke. Ved at trække i fremtrædende influencer får du mulighed for at øge din webtrafik med deres egen besøgende base.

Spørgsmålet med gæstebeskeder er, at ikke alle er af høj kvalitet. Dette indebærer, at du burde oprette en plan for evaluering af bidragene. Fremstil en tjekliste med de høje kvaliteter, som materialet udgivet på din blog, skal tilfredsstille som well som garanti Alle gæstforfattere får en kopi.

5. Genbruge dit indhold

Ifølge HUBSPOT er 1 ud af 10 blogbeskeder sammensætning såvel som det er disse meddelelser, der bringer over 35% af webtrafikken til dit websted. Du kan bestemme dem ved hjælp af Analytics Tools, der screener bloggen.

Få dem til at arbejde endnu meget bedre ved at “genbruge” dette indhold. Bemærk, at dette ikke indebærer omskrivning samt udgivelse af dem under en ny ‘Guise’. I stedet prøv at udvide nogle emner, der er omfattet af disse meddelelser, samt tilføje links med tips til det nye materiale under dem. Du kan også prøve at etablere andre former for materiale baseret på dine bedst mulige indlæg, som en hvidbog eller en infographic.

Over alt andet skal du huske på, at hvis du vil bevare det øverste hak af materiale konsekvent, vil du krav på at udnytte alle disse teknikker samt enhver form for anden, du kan tro på. Udgivelse regelmæssigt er dit primære mål, så prøv alle koncept for at se, hvilket arbejde bedst for dig personligt.

Link til dette Indlæg: Sådan bevares topkvalitets blogindhold

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *