Vores ven -tante Karen mailede os i morges for at sige: ”Jeg er sikker på, at du travlt planlægger detaljerede Halloween -kostumer til dine små, men hvad med dig? Dette er en af ​​de bedste ideer, jeg har set i lang tid. Du kan downloade disse søde trompe l’oeil -maske -skabeloner fra Kodak, udskrive dem på en farveprinter, skære dem ud og binde dem rundt om dit hoved med en smule af garn og voila! En sjove, børnevenlige maske. Måske vil jeg skrabe mine planer om at gå som den blonde fyr fra Blades of Glory og bare være en mops. ”

Tænk over det, og mulighederne er uendelige. Udskriv ethvert foto, du finder på web/flickr, og brug det som en maske. Vær Joey Fatone. Vær en sokabe. Vær et livløst objekt som en stol eller en chokolade eclair. Jeg tænker, at jeg kunne udskrive et billede af Heather’s hoved, bære det som en maske og skræmme hendes ægtefælle og børn. (“Mor, du blev kortere og dine arme blev mørkere!”)

Links:
Kodak -site med PDF -downloads
Det fulde trin for trin

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *