Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Maker foreslog detailpris (MSRP), er den pris, hvor producenten tyder på, at forhandleren skal sælge en vare til. Det blev oprettet for at forsøge at stabilisere prisfastsættelsen af ​​varer, især mærker, tværs af butikkerne.

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Hvilke shoppere ved ikke, at makeren foreslog detailprisen ikke altid er baseret på hårde tal eller en hvilken som helst formel i sig selv, er der ingen standardisering om, hvordan en producent skal beregne MSRP af en vare, og i mange tilfælde er baseret på Hvad skaberen mener, at du vil betale. Sag i punkt, designer t-shirt. Processen og materialerne, der bruges til at lave designer T-shirts, er stort set de samme som processen og materialerne, der bruges til at gøre din HANES-mærke T-shirt. Faktisk køber masser af designer etiketter deres T-shirts engros fra American Apparel. MSRP kan dog være $ 50 + på designerens skjorte, og en butik kan sælge den til endnu mere. Hvorfor? Fordi du vil betale meget mere for designermærket.

Den nederste linje er, at noget kun er værd, hvad du, shopper og dine medforhandlere, er klar til at betale for det, ikke hvad maker eller butikens prisfastsættelse siger. Jeg ved, at det er svært at tænke på dig, forbrugeren er i kontrol med prisfastsættelse, men i et markedsdrevet samfund er du i førersædet. Men hvis prisen bliver for lav (Hej Saks Fifth Avenue), vil det ikke være rentabelt for sælgeren af ​​varerne at sælge / lave varen. Så det afgørende er at finde en balance mellem at score aftalen og holde virksomhederne i live.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *