Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Kære Budget Fashionista,

Hvad sker der med stor størrelse mode? Det bliver sværere og sværere at finde “nice” mærker af store størrelse tøj, især på en lejlighedskøb. Er dette en tendens? Den nye, vestkyst “flagskib” Bloomingdale er åbnet i downtown San Francisco uden kvinders størrelser over 14! og 14’erne er få og langt imellem. Hvad er begrundelsen?

Svar:

Den krympende størrelse af plusstørrelsesafdelinger på dine yndlingsbutikker skal gøre både med penge og “billedet”, som butikken forsøger at projicere. Jeg har fået at vide af “plus størrelse eksperter”, og jeg citerer, “plus størrelse kvinder kan ikke lide at bruge nogen penge på deres tøj.” Om det er sandt eller ej, er diskutabelt, men hvad jeg ved, er, at mange butikker vil konkurrere om det yngre publikum, der tilbeder sultende celebs som Nicole Ritchie og føler, at at have stilfulde plus størrelse samlinger ville afskrække denne kunde fra at handle i butikken.

Derfor har mange butikker ikke kun fjernet eller begrænset deres plusstørrelsesafsnit, men også deres petite og savner sektioner også. Bloomingdales ‘flagskibsbutik i Manhattan, for nylig konsolideret, det er moderne (billigere) savner samlingen til en etage – når det plejede at blive spredt blandt to og forbedrede størrelsen af ​​dets ja samling fokuserer på teenagere.

En anden vigtig ting at huske er, at linjerne sjældent diffunderer ned. Det betyder, at linjer sjældent starter på lavpriset, budgetniveauet og derefter forsøger at foretage en højere slutlinje. Tænk på de mest succesfulde, budgetvenlige designerlinjer (Isaac Mizrahi på Target, H & M Designers Collections, Go International). Alle startede som meget dyrt high end samlinger.

Problemet er ifølge mine venner i modevirksomheden, at for at få de fantastiske budget plus størrelse rabat samlinger, skal du først støtte de højere ende samlinger. Disse venner har en hel liste over plus størrelse linjer, der mislykkedes, fordi plus størrelse fashionistas ikke gik og købte dem. For eksempel havde DKNY en fantastisk plusstørrelseslinje, der blev båret på Bloomingdales og Saks, der ikke længere eksisterer af mange grunde, en er, at det ikke solgte, før det var på salg. Nu tror jeg, det er lidt ensidig, fordi jeg også ved, at butikkerne sætter $ 0 markedsføring dollars bag deres plus størrelse afdelinger (som de gør deres petite afdelinger).

Så hvad betyder det for bargain plus størrelse fashionista? Nå … Hvis stormagasiner ikke køber samlingerne (uanset årsag), så er der ingen oversteg eller resterende stykker fra en sæson for at sætte på salg / clearance, og ingen handler at få. Hvilket er trist, fordi der er nogle rigtig fabelagtige, omend dyre, plus størrelse designere derude som Monif, Elena Miro og Kiyonna, der burde blive båret i stormagasiner landsdækkende.

Min vigtigste vejledning ville være at gøre, hvad Petite Size Sisters gjorde, da Saks chuckede sin Petite Department. De blev organiseret, skrev breve, og vigtigst af alt, da afdelingen blev genindført, gik de ind og tilbragte deres penge. Sidstnævnte er den mest afgørende ting. Der er også butikker som Marianne’s, Ashley Stewart, og endda Lane Bryant. Disse er gode til budget weekend slid, men ikke den bedste kvalitet.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *