Jeg fortsatte med mit lager Kitchen Area Experiment for at se, om jeg måske bosætter mig i mere af en rille. Responsen var faktisk så godt som kinda nej.

Vi havde to børnehaver Potlucks såvel som en flerfamiliecampingtur så godt som jeg ikke behøvede at gå i købmanden en ekstra tid. Præcis hvor vendt utroligt er det? Super Duper Shmuper Awesome!

Så hvorfor kinda nej? Nå, jeg kræver at være på toppen af ​​tingene i mit liv inkluderer mit ønske om at planlægge måltider. Selvom jeg kan lide at have komponenterne til rådighed til en traditionel ostekage, hvis ansvaret opstår, vil jeg forstå, om vi vil bruge den piskende fløde, før den bliver chunky.

Fordi chunky piskende fløde er en ægte tragedie.

I den anden fase af mit eksperiment var jeg især aggressiv med at bruge de komponenter, som jeg normalt ikke ville købe (såsom dåse krabbe såvel som blå ost).

Den almindelige rapport
Min købmandsudgift var mindre end halvdelen af ​​den modbydelige sum af sidste uge ($ 127), dog ganske høj, siden jeg lagrede sig på stor ahornsirup. Den anden formildende omstændighed var, at Milos børnehave bare forbød jordnøddesmør, så jeg greb mandelsmør, tahinismør samt solsikkefrøsmør, så vi har måske nogle muligheder.

Vores menu:

Søndag: Rester fra sidste uges eksperiment.

Mandag: Jeg lavede vegetabilske tortilla-roll-ups for at få med noget flødeost (Alec kunne lide, resten af ​​os ikke så meget) såvel som marineret en bøf, der bruger en af ​​bogens marinader. Steak var god. Drengene spiste ikke meget meget. Jeg foreslog, at Alec vælg morgendagens middag.

Tirsdag: Succes! Vi havde oksekød tacos med side af feta -ærter; Drengene spiste ikke deres taco -kød i taco, men spiste det lige ved siden af ​​deres taco. I stedet lavede de taco med avocado, ost såvel som jordbær (ikke på SK* -listen)

Taco Night

Onsdag: Mislykkes! Ud for at spise for mig (Paisan, Nice), indrømmer jeg, at jeg afslørede nogle veggie -burgere, der er frosset i mere end 2 år (da vi var sidste Costco -medlemmer). Fejlen var ikke på grund af kogebogen i sig selv, men uden en plan fløj jeg.

Torsdag: Succes! Krabbekager blev ønsket af alle. Desværre havde jeg kun en dåse krabbe, så jeg var nødt til at halvere opskriften. Holden kunne også huske, at han spiste og spurgte, om det smagte som kage. Alle kunne godt lide disse dybstegte godbidder. Jeg vil købe mere krabbe til næste gang.

Anden succes: Holden havde en “glad farvel” -begivenhed på hans børnehave, såvel som vi bragte opholdspebermynte chokoladestænger for at vise børnene. Ingen bagning, ingen yderligere køb.

Fredag: Middag Potluck på børnehaven. Jeg bragte vegetabilske tortilla-roll-ups (EWW) såvel som Oriental Coleslaw (YUM).

Lørdag: Hurra til campingturen. Jeg foruddannede Middelhavspasta såvel som gazpacho. Begge var store! I kraft af Bounty af en potluck -campingtur fandt vi, at pastaen var velsmagende med skivet krydret italiensk pølse.

Søndag: Alt fra mit udstyrede køkken: Bleu ost såvel som pære fjerkræ (Holden såvel som Alec elskede, Milo såvel som jeg næppe ville røre det, men da jeg afsky Bleu ost, var jeg bare glad for at få det ud af Hus), bagt kartofler (alle elskede!), Gazpacho (Alec såvel som jeg elskede, Holden spiste med tilstrækkelige guldfiskkiks såvel som Milo … ja, Milo spiste sin kartoffel). Hvad jeg kunne lide ved fjerkræopskriften er, at jeg måske bager alle komponenterne fra frosset med fire minutters prep. Så godt som det var en grundigt innovativ opskrift sammenlignet med hvad jeg normalt tjener.

Næste skridt:
Denne kommende uge planlægger jeg forud for mine måltider baseret på mine almindelige planer såvel som den lagerede køkkenområde kogebog såvel som (måske, bare måske) ikke køber et par af de komponenter, jeg ikke kan lide (undskyld flødeost! ).

I den fjerde uge tager jeg Annies råd samt shopper for nogle ikke-kan-muligheder til Stocked Kitchen Area Staples (som Jarred Artiskokes såvel som oliven) samt begynder at arbejde i mine egne foretrukne fødevarer i cyklussen.

Relaterede links om måltidsplanlægning såvel som andre eksperimenter:

Aktivitet #50 Planlæg måltider

Mit eksperiment med seks klokker (klassisk) såvel som nyere version.

JAM -planen – Da jeg prøvede at krukke al type jordbærgelé med venner (sjov dog yucky) påvirket af at få en hobby!

Uge et af lagerkøkkenområdet eksperiment

Lager køkkenområde bog på Amazon

*SK betyder på listen over køkkenområdet.

Videregivelse: Jeg fik sendt en kopi af denne bog så godt som jeg lader den guide mit liv i en måned, da jeg tror, ​​at forfatterne er listeskrivning af genier!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *