Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Mens mange fashionistas tænker på Chico som en ældre kvindes butik, er der masser af trends finder under overfladen. Infamously kendt for sin rejsende samling, stykker af rynkefri designkvalitet, var mærket udvidet til at blive en go-to-kilde til en række beklædningsgenstande og tilbehørsbehov og har for nylig lanceret den sorte etiket, en samling af højere ende luksusstykker . Chico er stadig en one-stop-shop for Women’s jakker, i sjove tekstiler som fløjl og dyreudskrifter, men yngre generationer kan finde appel i deres moderat prissatserklæring smykker og koblingsposer.

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Butik i butikken

I butikken finder du stærk merchandising med let blanding og matchede ensembler. Butikkerne er normalt brudt ned i mini-butikker ved sæsonbetonet slid eller formelle slid (tænkferie), arbejdsbrudt og mere afslappet slid. I centrum af butikken finder du Sher’s Picks, den sæson skal-har trendstykker valgt af Chico’s Head Stylist. Tilbehør og smykker også crowd cashwrap område.

Unik dimensionering

Chicos beklædning passer til konventionelle størrelser 0-22, men tallene i Chicos størrelsessystem kan være vildledende, hvis du ikke er kendt. Chico udnytter sin egen størrelse, der begynder ved 000 og slutter ved 4,5. Spansen dækker din gennemsnitlige XXS-XL-size-spredning, men størrelser 000, 00, 4 og 4,5 er kun tilgængelige for online eller telefonkøb. Bukser kommer i korte, regelmæssige og høje inseamlængder.

Kampagner.

Shoppere kan spare 10% på en i butik eller online køb lige fra BAT’en ved at tilmelde dig Chico’s e-mail-kampagne. I forbindelse med Passport-programmet kan brugerne modtage 5% rabat på yderligere køb, boligdag bonus tilbud, gratis forsendelse og eksklusiv begivenhed og salg invitationer. Tilgængelig til kunder Når de har brugt $ 500, er Passport-programmet et igangværende loyalitetsprogram, der belønner kunderne ved hvert køb. $ 500 benchmark kan spore en hvilken som helst tid, så der er ingen skade ved tilmeldingen, selvom du laver et lille køb på det tidspunkt.

Dobbeltklarering

Chico er et af de få mærker derude, der stadig tror på at indlæse på rabatterne for shoppere, så mere typisk end ikke, at du kan score yderligere 40% eller deromkring på salgsprisen. Bruges som en måde at hurtigt skubbe nedsatte varer ud af salgsgulvet, hold øje med i butikskilt og online bannere med tilbudskoder, der giver dig mulighed for at tage yderligere procentdele af salg og / eller clearance-varer.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *