Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Efter en af ​​de længste (og varmeste!) Somre til dato, er du ikke alene, hvis du kræver sprøde, koldt vejr. men temperaturfald vi har alle ventet på kommer på en pris. ligesom hedebølger kommer med et unikt sæt af skønhed problemer, så også gør vintervejr.

De tørre kolde kryber i og vinden begynder piskning, selv den sundeste hud er i risiko for nogle tørre pletter. og når din normale fugtgivende rutine ikke kan rigtig følge, at det er tid henvende sig til de store kanoner. Du har sandsynligvis hørt de rygter omkring syrer allerede, og med god grund – disse kraftfulde behandlinger gøre underværker.

Få at vide fem essentielle syrer til at bekæmpe flagen, fra ahas til BHA’er og videre.

1. Glykolsyre hudplejeprodukter

Peter Thomas Roth 20% glykolsyre Solutions Jumbo Peel podning, $ 48, Macy s

Pixi Hud Behandler Glow Tonic Exfoliating Toner, $ 15, Target

Den ene syre vi alle kender, sandsynligvis fra vores teenage dage, er salicylsyre. og meget gerne salicylsyre, glykolsyre er en exfoliator at nogen, men især fedtet og akne hud typer, kan komme bag. En blid syre med mindre molekyler at arbejde for at opløse døde hud, glycolsyre er en stor toning indstilling mellem vask og fugtgivende til klart noget tilovers væk, før man hydrat.

2. Hyaluronsyre Hudpleje

Paulas valg modstå Hyaluronsyre Booster, $ 46, Paulas valg

Derma-E Hydrating Mask med hyaluronsyre, $ 29,50, Dermae.com

Hyaluronsyre var hænder-ned helten ingrediens i 2017. Det er den ideelle hydrering booster for dem, der skal op ante på deres fugt spil. Hvis din hud begynder søger lidt udtørret, selv efter din fugtighedscreme, prøv at tilføje en hyaluronsyre skridt i mellem. Det vil hjælpe din hud bevarer at fugt – plumping, beskytte, fugtgivende og udglatning.

3. Mælkesyre

Søndag Riley gode Gener All-in-One mælkesyre behandling Mini, $ 105, Sephora

Det sædvanlige. Mælkesyre 5% + HA2%, $ 6,50 Beautylish

Hvis glykolsyre er for intens, en mælkesyre er dine følsomme hud BFF. Afledt af mælk, giver det beroligende hydrering som du eksfolierer væk den gamle, ru hud. Denne alpha hydroxy syre er også spiller godt sammen med andre, hvis du leder efter en multi-syre rutine.

4. oliesyre

StriVectin Oliesyre hurtig genopretning Mælk, $ 79, StriVectin

Josie Maran 100 procent ren Argan olie Mini, $ 16, Sephora

For den yderst tørre, kan de fedtsyrer findes i olier være en frelser. da oliesyre er vant til lindre og reparere hårde hud betingelser ligesom eksem og psoriasis, du ved dette valg er tunge mulighed for at holde din hud blød og smidig.

Vil du have mere på, hvordan du holder din hud smuk om vinteren? Tjek skønhed Tromler – Slå Puffy Face denne vinter!

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *