Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Taylor Swift har været med i stedet en hel del i løbet af kort tid. Hun er allerede en dygtig guitarist samt singer-songwriter, har hun vundet massevis af priser samt har talrige mettled album (guld, platin, etc …), og hun prydede forsiden af ​​Vogue (aka mode bibel) ser unægtelig smuk.

Denne udgiver kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

En nuværende lokal af Nashville, Tennessee, Taylor Swift stil er alle hendes ejer. lige dele girly samt boheme med blot tilstrækkelig glamour nutidige land, hendes stil er hurtigt imitable. Medmindre du ikke er en fan af kjolen. årsag Taylor Swift har helt sikkert lovet hende troskab til den mest feminine stykke af dem alle, mens du stadig lykkedes at holde hende til at se frisk og udvikler sig. Dette er ikke blot Cover kvinde talsmand have øre for en mægtig fin melodi, hun ligeledes har et skarpt øje for stil.

Taylor Swift stil Deconstructed

A-linje kjoler – Taylor er høj. samt hun ved lige hvad der passer hendes slanke ramme samt lange ben: A-line kjoler. Hun har båret denne stil adskillige gange i såvel som altid ser elegant og, vigtigst af alt, komfortable. Vi indebære behageligt som i positiv såvel som helt på brugervenlighed. Snittet absolut gør passe hende, samt med disse fab kutter kommer en ekstra bonus for selvstændige ganske vist girly pige: den ubestridelige kvindelighed af en plisseret nederdel.

Kredit: udgift Davila / Startraks; Royca DeGrie / Getty Images; Justin Campbell / Startraks; Lionel Hahn / Abaca

Rød! – Vi kan ikke tro på nogen form for andre celeb der er slidt rød på den røde løber som almindeligt som Taylor. samt ville vi ikke have det på nogen form for anden måde! Hun kan holde sig til nøjagtig samme farvepalet, men hun er smart nok til at holde silhuet konstant forandring: stropløs kjoler, en halvtredserne stil cocktail kjole, en en-skulder kappe, maxi, midi eller mini længde. Denne magt farve bringer Taylors dejlige hud samt lyse øjne. Taylor ser absolut bedøvelse i rød, samt hvilken farve kan være meget mere egnet til denne selv-erklærede entusiast af kærlighed?

Kredit: Anna Webber / Wire Billede; Dara Kushner / INF; UPI / Terry Wyatt / Landov; MMY / Splash News online; Curtis Hilbun / AFF-USA

Peep-Toe Pumper – Sling-back, strappy eller lige op pumpe, Taylor er en stor fan af en stor peep-toe. samt det er ingen overraskelse ville hun tiltrækkes til dette traditionelle stil. Det er godt i tråd med hendes feminine stil æstetiske. nogensinde fordi slutningen af ​​fyrrerne, de tidlige dage af den peep-toe, har det været en dame-lignende metode til at tilføje nogle pift til dit look, uden at gøre nogen form for form for højt eller åbenlys erklæring. Peep-toe pumper er traditionelle såvel som feminin med blot et strejf af sjov. Hvis du mener om det, de er venlige af den ideelle sko til at supplere Taylors generelle stil valg.

Credit: Peter Kramer / AP; Jeff Kravitz / FilmMagic; Andrew H. Walker / Getty

Florals – Vi har talt om Taylors kærlighed til A-line kjole samt den peep-toe pumpe, samt hvad feminin garderobe kan være totalt uden den mest feminine mønster af dem alle: florals. Dette er, hvad vi elsker ved Taylors stil; hun har sådan en klar affinitet for alle ting feminine såvel som du kan fortælle ved hendes outfits, er hun altid tro mod hende selv. Det er bemærkelsesværdigt forfriskende at se en sådan måde frygtløshed i nogen så ung. På forsiden af ​​det, kan hendes garderobe valg ikke synes at modig, men hendes frygtløshed er underspillet, samt subtile, samt er den smukkeste illustration af, hvad der virkelig er personlig stil.

Kredit: George Shepherd / AdMedia; Splash nyheder online; Billeder Fame

Kredit: Xposure; Bauer-Griffin; Roger Wong / INF

Den feline Eye – Den sidste touch til Taylors smukke dameagtig look er den feline øjet trukket så almindeligt lige over hendes øjenvippe linje. Talyor er intet, hvis ikke konsekvent, samt hvad der kan være meget mere feminin end nogle flydende liner, der strækker netop passeret øjet på en legende opad hvislen? (I en uafgjort for det øverste område ville være en rubinrød læbe, en mere af Taylors favoritter). Kunsten at genskabe denne comely feline øjet er at udnytte flydende eyeliner samt selvom instinkt kan fortælle dig andet, at begynde udefra i, ikke den anden metode rundt.

Kredit: Jason Merritt / Getty; Bauer-Griffin; Evan Agostini / AP; Kevin Mazur / Wire Billede

At have så meget couture fatning i så ung en alder er en fornøjelse at se. såvel som vi har en fornemmelse af, uanset præcis, hvordan hendes stil udvikler sig, vil det altid være unikke, charmerende, smuk og helt Taylor.Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *