deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Kærlighedens ferie er næsten her. Og det betyder, at du sandsynligvis forbruges med enten (1) at finde den perfekte gave til den særlige person, eller (2) Bestemmelse af, hvordan du vil undgå candy hjerter og fejre din status som en enkelt dame.

Men der er en anden mulighed. Valentinsdag, som enhver ferie, beder om en tilbedelsesfenzy i U.S., hvilket brændstoffer forbrug af ressourcer og i sidste ende fører til flere ting i lossepladser. Modeindustrien gør det også nemt for os – med et væld af billigt, trendy produkt, der kun bliver slidt en eller to gange, før han rammer skraldespanden. Hvorfor ikke modstå den hurtige mode og vælg i stedet for at elske din planet denne Valentinsdag? Læs videre for vores yndlings bæredygtige mode stykker, og forbered dig til at blive inspireret til at føle noget jordkærlighed!

Et ord på bæredygtig måde

Søgningen efter bæredygtige modemærker er ikke nem en. I min søgning fandt jeg mærker, der ikke vare, mærker, der ikke producerede konsekvent og mærker, som ærligt er prissat ud af budgetfodetaens verden. Der er bare ikke nok virksomheder, der producerer stilfulde tøj og tilbehør til den eco- og tegnebogsbevidste kvinde.

Vi kan ændre det! Støtte de mærker, der gør det rigtigt, og flere af dem vil dukke op. Kig efter produkter, der:

Brug bæredygtige eller genanvendte eller genvundne materialer
Aktivt begrænse deres miljømæssige fodspor
Støtte udvikling af lokalsamfund med retfærdige løn og arbejdsvilkår

Vores bæredygtige mode valg (som featured på Fox 2 News)

Talt af Chamilia Reclaimed Silver Bangles

Talet af Chamilia blev lanceret sidste år af et af vores foretrukne smykkemærker. Disse ultra-feminine og lækker armbånd er håndlavet ved hjælp af 100% genanvendt sterlingsølv. Og den bedste del har de upbeat sætninger, som du kan blande og matche for at passe til dit humør.

Genbrugt sølvbelægninger fra talt af Chamilia, $ 49 EA, Chamilia.com

Bemærk til gutterne: Hvis du har brug for en slam Dunk Valentinsdagsgave til hende, er det det. Pick up tre eller fire talt af Chamilia armbånd. Jeg vil anbefale dem, der læser, “altid i mit hjerte”, “je t’aime”, “Moon og Back,” og “Xoxo.” Du kan ikke gå galt.

Escama Studio Pull-Tab designs

Escama Studio producerer en hel række beklædningsgenstande, tasker og smykker fremstillet af Post-Consumer Tuch Tabs. Hvert stykke er håndlavet i Brasilien af ​​håndværkergrupper. Designerne, som inkorporerer traditionelt brasiliansk hækletarbejde, er visuelt forbløffende. To af vores foretrukne plukker er Chica Rosa metallisk kobling i sølv og DIY halskæde kit.

Chica Rosa Metallic Clutch, $ 46, Escamastudio.com

Da jeg først tog denne kobling op, blev jeg overrasket over dens styrke. Ser på det, ville du tro, at pull-fanerne ville bevæge sig rundt, hvilket gør det til at føle sig spinkelt. Men nej – de er holdt fast på plads ved sølvtråden. Tasken har en smuk sølvforing på indersiden og er dimensioneret ret til at holde de væsentlige, som din telefon, lipglans, id, kreditkort.

DIY Necklace Kit, $ 19.99, Escamastudio.com

Denne DIY pull-Tab smykker kit gør en festlig gave til en pige af enhver alder. Kittet indeholder nok materialer til en kortere halskæde og to armbånd. Du kan også blande det op og lave en rigtig lang halskæde i stedet. Vejledningen er nemme at følge, og stykkerne kommer ud nøjagtigt som forventet. Jeg tilbragte omkring en halv time, der gør halskæde (og jeg har tendens til at være langsom på kunst-and-crafts projekter).

Naja Lingerie.

Naja gør en smuk linje af miljøvenlige undertøjsprodukter, primært lavet af genanvendt kæledyr eller genanvendt plastik. Nu kan det ikke lyde sexet, men du vil hide dit sind, når du ser (og rører) Naja-stykker. Mit valg er Martina L0-Rise Blue Talavera Panty, en lavhus, fræk kort med et smukt, feminint mønster.

Martina Lo-Rise Blue Talavera Trusser, $ 25, Naja.co

Naja bruger også digitale udskrivningsprocesser for at minimere vandaffald og giver økonomiske muligheder for kvinder.

Lur tøj

Lur gør alle sine beklædningsgenstande fra 100% genbrugsmaterialer, herunder pre-forbruger bomuldsskrot og postforbrugere plastflasker. Lur Designs dækker det grundlæggende spektrum – du finder klædede tees og t-shirt kjoler plus et par hoodies, joggers og capris. Du kan finde lur beklædningsgenstande på lurapparel.com (og tjekke denne salgsside!) Og på butikker rundt om i landet.

Iris Tank Top, $ 23, lurapparel.com

Amour Vert (Splurge-Worthy)

Amour Vert har en betydelig linje af klassisk fantastiske beklædningsgenstande, fra tees til kjoler. Alle er lavet af bæredygtigt stof, såsom Tencel og Modal, som er afledt af hurtigt voksende, fornyelige eukalyptus- og bøgræer. Og for hver tee du køber, amour vert planter et træ i Nordamerika. I partnerskab med amerikanske skove har Amour Vert allerede plantet mere end 100.000 træer.

Mayr Softest V-hals Tee, $ 68, Amourvert.com

Denne tee-shirt føles simpelthen fantastisk. Stoffet er luksuriøst og blødt, men vægtigt nok til at hænge smukt. Det er en lille splurgi for en tee-shirt, men det er en, du vil være stolt af at bære.

Kære Indigo Natural Dyed Scarf, $ 58, Amour Vert

Amourt Vert Scarves er lavet af certificeret økologisk bomuld, formalet i Tamil Nadu, Indien ved hjælp af Fair Arbejeter. De er derefter håndfarvede ved hjælp af kemiske fri, plantebaserede pigmenter.

Er du inspireret til at elske din planet denne Valentinsdag? Del dine foretrukne bæredygtige mode valg i kommentarerne!

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *