deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Stridning trygt i den nye sæson starter med nye sko. Og fodtøjet på vores sind for Falls ’70s Vibes? Et par der øger din silhuet og din stil.

Overraskende nemt på fødderne, de tykke hæle og såler af platformsko giver dig al den højde, du ønsker – uden den smertefulde bueforskel på pumper eller stiletter. Hvad gør denne vintage-inspirerede trend alle de meget mere fantastiske? Det faktum, at det kommer i alle slags afslappede og kjole iterationer for at forkæle sig.

Sandalalen

Født Emmy II, $ 110, Zappos

Hvorfor det er vigtigt

Denne smukke platform par er din go-to fest sko. Hvis standard sort er for Booring, skal du vælge en ruskind eller fløjl i en Sassy og Strappy Peep-Toe. Enhver dag du har brug for et lille glamour boost, disse platforme leverer.

Bære det med

Pencil nederdele på kontoret og ud til efter arbejdspladser, dramatiske Maxis, når du rammer byen med venner og blusser, der er lidt for længe efter din normale ramme, men du kan ikke forpligte sig til at tage til skrædderen.

Muldyret

American Rag Sloan Platform Wedge Mules, $ 31,23

Hvorfor det er vigtigt

For de varmere dage er denne silhuet din erstatning for sandaler. At frigøre dine fødder med komforten af ​​en slip på, kan disse kile-stil platforme klare hele dagen planer med lethed.

Bære det med

Lavet for at maksimere dine casual outfits med en bump i højden og måske en neglehoveddetalje eller ti, supplerer diaset den sidste af dine cutoffs og capris.

Clog.

Chase & Chloe Rachel Stacked Platform Clog, $ 24,97

Hvorfor det er vigtigt

Det er din lukkede tåge af muldyret, så når temps falder, og du vil få ægte retro, er det din fyr.

Bære det med

Rock det med store benbukser til møder og derefter med en sweater kjole til dine fald Family Events … Hej Nostalgisk Thanksgiving. Par det med chunky sokker for en alvorlig efterårsappel.

BOOT.

Daisy Street Black Chunky Heeled Over Knee Boot, $ 73

Hvorfor dets essentielle.

Dette er din vintertid frakke af fodtøj og høje par er ligesom et ekstra lag af varme. Det bliver ikke meget toastier end disse knæhøje platforme, så guffe dine strømpebukser i og komme til stomping.

Bær den med

Skinnies, leggings, kjoler, nederdele, en god start er den mest alsidige sko i dit arsenal.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *