Share

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Velkommen solskinnet såvel som balmy temperaturer med en ny kjole. Sommertid er den perfekte tid til at introducere en afslappet begivenhedskjole eller to til din garderobe samt der er masser af budgetvenlige muligheder på racks. Disse på-trend sommertime kjoler er søde, komfortable, såvel som prissat under $ 75.

Under $ 75 kjoler til dine afslappede sommertid lejligheder

Skift Dress.

Opret den perfekte dag-til-nat udseende med den amerikanske levende trykte skift kjole (til salg nu for $ 51). Den ærmerøs skift silhuetkjole har en afrundet hals og dart ved brystet for at producere en mere slående figur. Det er ligeledes lavet af bløde matte jersey for optimal komfort.

Slip Sundress.

Udformet af letvægts vævet bomuld, Asos Style Maxi Slip Sundress ($ 45) er en fantastisk såvel som stilfuld mulighed for alle dine afslappede sommertidsopgaver. Geo-Tribal print er trendy såvel som V-halsen samt peplum-hæmmet er smigrende på de fleste tal. Du vil ligeledes elske den afslappede pasform, der er løs, men ikke så godt løs.

Shirt Dress.

Kom ind på denimmønsteret med den gamle marine ærmerøs skjorte kjole til kvinder ($ 32). Den super overkommelige, mørk vasketøj denim kjole har en afslappet pasform i hele med en flared hule, der svinger ud for et feminint twist. Den fulde knap foran såvel som patch lomme på brystet tilbyder kun den rigtige mængde detaljer samt stil til dine uformelle lejligheder.

Tank Event Dress.

Mens body-con kjoler er notorisk vanskelige at trække af, er denne en lidt anderledes. Leith Ruched Body-Con Storage Tank Kjole ($ 56) Funktioner Gentag Ruching på den ene side – hvilket gør det mere smigrende end et stykke, der krammer hver tomme. Du kan afhente denne Tulip-Hem Storage Tank kjole i en række sjove sommerfarver, såsom lilla kronblad såvel som teal seagate.

Floral Print Event Dress

Ingen sommerhus garderobe er i alt uden mindst en blomsterhændelseskjole. Denne lyse såvel som sommery stykke er den perfekte mulighed. Aqua Strappy Floral print kjole ($ 30) har en høj rund hals, cut-in skuldre, seamped talje, samt crisscross strappy tilbage. Fit-and-flare silhuet med allover blomster print ser elegant ud med bare et par strappy hæle.

Fit såvel som flare kjole

Stilfuld som det er eller med et par leggings, den afsløre silkeblød pasform samt flare kjole ($ 60) er en dejlig neutral til din samling. Den olivenøkologiske kjole er enkel, men ikke kedelig – med blonder detaljer samt flared bund. Bare et par tilbehør som en halskæde, håndtaske, såvel som tørklæde er alt, hvad der er nødvendigt for at vende dette stykke til et ensemble.

Dressing for en ny sæson af sociale arrangementer behøver ikke at bryde dit budget. Uanset din go-to-stil, kan du opdage en række stilfulde begivenhedskjoler, du vil elske at vise ud i sommeren.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *